Karayollarında Durum - Son Dakika
Güncel

Karayollarında Durum

Ereğli Bağlantı Yolunun 13 -29. Kilometreleri Arası Sağ Taşıma Yolu 2 Kasıma Kadar Trafiğe Kapalı Olacak.

29.10.2010 09:17

Kemerhisar- Pozantı Otoyolu'nun Kemerhisar-Eminlik kesiminde asfaltlama çalışmaları nedeniyle, Ereğli bağlantı yolunun 13-29. kilometreleri arası sağ taşıma yolu 2 Kasıma kadar trafiğe kapalı olacak. Eminlik Kavşağı'ndan Ereğli Kavşağı istikametine seyreden araçlar için ulaşım 13. kilometredeki Ulukışla Kavşağı'ndan Niğde Ulukışla yoluna yönlendirilecek.

Hasankeyf- Gercüş yolunun 4-7. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 4 Kasıma kadar her gün 09.00-11.00 ve 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Alanya- Gazipaşa yolunun 56-58. kilometreleri arasında köprü yapım çalışmaları nedeniyle Gazipaşa-Alanya istikameti trafiğe kapalı bulunuyor. Ulaşım, Alanya-Gazipaşa istikametinden iki yönlü sağlanıyor.

Menemen- Manisa yolunun 0-29. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yol, her gün 14.00-17.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacak.

Isparta-Dereboğazı- Antalya yolunun 26. kilometresinde bulunan Kazak I ve Kazak II tünellerindeki aydınlatma çalışmaları nedeniyle 1 Kasımdan itibaren 18.00-06.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Giresun- Trabzon yolundaki Kiliseburnu ve Tirebolu-2 tünellerinde trafik araçlarında plaka okuma sistemlerinde yapılacak bakım çalışmaları nedeniyle, bugün tünellerin her iki tüpünde şerit daraltması yapılacağından ulaşım tek şeritten ve kontrollü verilecek.

Mekece- Bozüyük yolunun 51-52. kilometreleri arasında Hızlı Tren Projesi kapsamında yapılan VK-22 Viyadüğü'nün inşaatı nedeniyle 15 Kasıma kadar sol taşıma yolu, aynı kesimde 23 Kasım-30 Aralık arasında ise sağ taşıma yolu trafiğe kapatılacak, ulaşım diğer taşıma kolundan iki yönlü sağlanacak.

Antalya-Serik yolunun 22-24. kilometreleri arasındaki Aksu Köprüsü derz çalışmaları nedeniyle yolun sol şeridi trafiğe kapatılarak, ulaşım bölünmüş yolun diğer şeridinden iki yönlü veriliyor.

Bozüyük çevre yolunun 3-6. kilometreleri arasındaki köprü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 6 Kasıma kadar Eskişehir-Bursa istikametinden ve sağ şeritten gidiş-geliş olarak sağlanacak.

Mecidiyeköy Katılımı- Çağlayan Kavşağı arasında sürdürülen yol yapım çalışmaları nedeniyle Çağlayan Meydanı ve bağlı yolları trafiğe kapatıldığından, ulaşım mahalli yollardan sağlanıyor.

Niksar- Reşadiye yolunun 12-59. kilometreleri arasında sürdürülen patlatmalı bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım muhtelif kesimlerde 30'ar dakikalık aralıklarla kesilmek suretiyle kontrollü sağlanıyor.

Söğüt-Korkuteli-Antalya yolunun 9-11. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba, cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı bulunuyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 61-64. kilometreleri arasında şev destekleme ve beton blok montajı çalışmaları nedeniyle yolun sol şeridi bugün trafiğe kapalı olacak, ulaşım diğer şeritten iki yönlü verilecek.

Mekece-Bozüyük yolunun 49-53. kilometreleri arasında bakım çalışmaları nedeniyle bugün Mekece-Bozüyük istikameti kapatılarak, ulaşım yolun diğer bölümünden iki yönlü sağlanacak.

Niksar-Reşadiye yolunun 22-34. kilometreleri arasında Reşadiye ilçesi Çakmak mevkisinde yürütülen yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, saat 17.00'ye kadar 45 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü sağlanacak.

Marmaris- Gökova yolunun 20-21. kilometreleri arasındaki (Gökçe Çıkışı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı Kavşağı- Düzce Kavşağı-Karayolları 4. Bölge Sınırı arasında termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle 15 Kasıma kadar işin durumuna göre her iki yönde yolun sağ ve sol şeritleri trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü sağlanacak.

Ortaklar-Söke- Milas yolunun 14-17. kilometreleri arasındaki (Karacabel Tüneli mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometreleri (Bafa Gölü) arasında sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak, ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı-Abant kavşakları ile Bolu (Doğu)- Yeniçağa kavşakları (Köroğlu mevkisi) arasında Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara istikametlerinde (Bolu Tüneli dahil) termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle bugün ve yarın ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanacak.

Akşehir-Yalvaç yolunun 0-10. kilometreleri arasında sürdürülen yol yapım çalışmaları nedeniyle 09.00-12.00 ile 13.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Erzincan-Erzurum yolunun 62-65. kilometreleri arasında sürdürülen bölünmüş yol yapım çalışmaları sırasında patlayıcı madde kullanıldığından hafta içi her gün 13.30-14.30 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Tirebolu-Torul yolunda asfalt yapımı çalışmaları nedeniyle 18.00-00.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılarak, bekleyen araçlar için 20.00-20.15 ile 22.00-22.15 saatleri arasında trafiğe geçiş verilecek.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç, Boğayokuşu ve Karaltı mevkileri) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Osmancık-Gümüşhacıköy yolunun 4-5. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 60 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü veriliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement