Kardan Heykeller Şenliği - Son Dakika
Güncel

Kardan Heykeller Şenliği

Kardan Heykeller Şenliği

İksir Resort Town Tatil ve Yaşam Kasabası, 24-25 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek "7. Geleneksel Kardan Heykeller Şenliği" için misafirlerini Daday'a davet ediyor.

14.02.2018 10:22

Türkiye'de ilklerden olan, kardan heykeller sergisi yapan İksir Resort Town Tatil ve Yaşam Kasabası; bu yıl da geleneği bozmayarak, 24-25 Şubat tarihlerinde "7. Geleneksel Kardan Heykeller Sergisi"ni Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Görevlisi Selma Kabakçı ve Eskişehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Canan Tüfekçi rehberliğinde gerçekleştiriyor.

Her yıl yurt içi ve yurt dışından yoğun ilgi gören Kardan Heykeller Şenliği ve Sergisi; heykeltraşlar, yeteneğini sergilemek isteyenler, heykelini yaptırmak ve keyifli vakit geçirip anılar depolamak isteyenler için bulunmaz bir fırsat sunuyor. Ayrıca, yapılan heykeller kar olduğu sürece sergileniyor.

İstanbul'a bir saatlik uçak mesafesindeki bu hafta sonu etkinliğinde kardan heykel yapımı dışında; hediklerle kar yürüyüşünden Göktepe Bayırı'ndan kızaklarla kaymaya, kartopu yarışmasından Kastamonu turuna kadar uzanan muhteşem bir program var. Ayrıca, huzur ve konforun bir arada sunulduğu özel konak odalarında şömine ateşinin karşısında vakit geçirmek ya da kütüphane olarak dekore edilmiş sofada keyifle kitap okumak mümkün.

Doğanın içerisinde binicilikten, spa merkezine, oksijen oranı yüksek Ballıdağ'ın ormanlarında safariden, sanatsal atölyelere kadar birçok aktivite alternatifi ile iddialı olan İksir Resort Town Tatil ve Yaşam Kasabası, misafirlerine tatilleri boyunca doğanın mucizevi etkilerini tecrübe edebilme imkanı sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kardan Heykeller Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement