Kardashian'ın Hamileliği 'Bebeğin Babası Kim' Tartışmasını Başlattı - Son Dakika
Dünya

Kardashian'ın Hamileliği 'Bebeğin Babası Kim' Tartışmasını Başlattı

Khloe Kardashian'ın hamile olduğunu açıklamasının ardından muhtemel beş baba adayından hangisinin bebeğin babası olabileceği tartışma konusu oldu.

09.06.2016 13:13  Güncelleme: 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kourtney Kardashian'ın üç çocuğunun babası Scott Disick'in, Khloe Kardashian'ın hamile olduğu haberininin kapağında yer aldığı bir magazin dergisinin ön sayfa fotoğrafını paylaşarak, bebeğin kendinden olmasını umut ettiğine dair şaka yapması kafaları karıştırdı.

KHLOE'NİN HAMİLE HABERİNİN OLDUĞU KAPAĞI PAYLAŞTI

Kardashian ailesinin en büyük kızı Kourtney Kardashian'ın uzun süreli birliktelik yaşadığı ve üç çocuğunun babası olan Scott Disick, eski sevgilisinin kız kardeşi, Khloe Kardashian'ın fotoğrafının olduğu 'Life & Style' dergisinin kapağını Instagram hesabında paylaştı. Kapakta; "Khloe'nin Büyük Duyurusu: Bir Bebeğim Olacak" başlığıyla birlikte hemen alt tarafta 'Babası Kim' sorusu iri puntolarla yazılıydı.

POTANSİYEL BEŞ BABA ADAYININ FOTOĞRAFLARI VERİLDİ

Potansiyel beş baba adayı fotoğraflarıyla birlikte verildi: Odell Beckham Jr., French Montana, James Harden, Lamar Odom ve Scott Disick. Disick, paylaşımını yaptığı kapak fotoğrafının altına: "Parmaklarımı çaprazladım!" ifadesini yazdı. Life & Style dergisi, sarışın Kardashian'ın doğurganlık sorunuyla mücadelesini en sonunda hamile kalarak kazandığını iddia etti.

KARDASHİAN-JENNER AİLESİ BEBEK HABERİNİN HEYECANINI YAŞIYOR

Kardashian ailesine yakın bir kaynak: "Khloe'nin daima çocuk sahibi olmayı istediğini herkes biliyor, bu haber onun hayalinin gerçekleştiğini gösteriyor. Kardashian-Jenner ailesi, küçük Khloe'nin yakında etrafta dolanacak olmasından dolayı çok heyecanlı. Bazı insanlar Khloe'nin çoktan hamile kaldığını iddia etse de kimileri tüp bebek yöntemiyle hamile kalmayı planladığını ve dondurulmuş yumurtaları için başvurduğunu söylüyor." ifadelerini dile getirdi.


Kardashian\'ın Hamileliği \'Bebeğin Babası Kim\' Tartışmasını Başlattı

Son Dakika Dünya Kardashian'ın Hamileliği 'Bebeğin Babası Kim' Tartışmasını Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Elif nur: pislikler bunlar insan olamaz 7 2 Yanıtla
  • zühtü yormaz: Kendisinin babasinin da kim olduğu belli değildir belki 0 0 Yanıtla

Advertisement