Eşini boynundan bıçaklayarak öldüren mühendis koca "öldürmek istemedim" diyerek duruşma boyunca ağladı - Son Dakika
3.Sayfa

Eşini boynundan bıçaklayarak öldüren mühendis koca "öldürmek istemedim" diyerek duruşma boyunca ağladı

Samsun'da şiddetli geçimsizlik yaşadığı eşini, mutfaktan aldığı bıçakla boynundan yaralayarak öldüren mühendis Oğuz Taner Ekmenci'nin yargılandığı dava başladı. Duruşma boyunca ağlayan Ekmenci, eşini öldürmek istemediğini söyledi.

22.06.2021 22:16  Güncelleme: 01:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un İlkadım ilçeside 13 Şubat'ta meydana gelen olayda Ulugazi Mahallesi Selimiye Sokak No 6'da bulunan 4 katlı apartmanın 4. katında yaşayan Ekmenci ailesi, şiddetli tartışma yaşadı. Karı koca arasındaki tartışmanın bir süre sonra kavgaya dönmesinin ardından mühendis olan 50 yaşındaki Oğuz Taner Ekmenci, mutfaktan getirdiği bıçakla, 2 çocuğunun annesi Mihrican Ekmenci'yi (46) boynundan bıçaklayarak öldürdü.Katil zanlısı koca, polis tarafından gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KADININ AİLESİNDEN KORKUTAN İDDİA

Oğuz Taner Ekmenci hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Bugün görülen davanın ilk duruşması akşam geç saatlere kadar devam etti. Mihrican Ekmenci'nin anne, babası ve kardeşleri cinayetin planlı işlendiğini, sanığın anne ve babasının da iştirak ettiğini iddia etti ve sanığın da en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

DURUŞMA BOYUNCA AĞLADI

Duruşma boyunca ağlayan Oğuz Taner Ekmenci verdiği ifadede, "Çok uzun süredir tartışıyoruz. Kavga ediyoruz. Olay gecesi de bağırdı çağırdı bana. Oğlumla kavga etti ben ayırdım. 'Eve para getirmiyorsun' dedi. Geçmişten gelen birikimin etkisiyle bir anlık cinnetle mutfaktan bıçağı aldım bir sefer vurdum. Öldürme kastım yoktu" diye konuştu.

DAVA, 4 KASIM'A ERTELENDİ

Tanıkların dinlenmesinin ardından Oğuz Taner Ekmenci'nin avukatı Adnan Aydın müvekkilinin İstanbul Adli Tıp Kurumuna sevk edilerek adli dengesinin ve cezai ehliyetinin tam olup olmadığının araştırılmasını talep etti. Mahkeme Oğuz Taner Ekmenci'nin adli tıp kurumuna sevk edilerek akli dengesinin ve cezai ehliyetinin olup olmadığının araştırmasına karar vererek duruşmayı 4 Kasım tarihine erteledi.

Eşini boynundan bıçaklayarak öldüren mühendis koca 'öldürmek istemedim' diyerek duruşma boyunca ağladı
Eşini boynundan bıçaklayarak öldüren mühendis koca "öldürmek istemedim" diyerek duruşma boyunca ağladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Eşini boynundan bıçaklayarak öldüren mühendis koca 'öldürmek istemedim' diyerek duruşma boyunca ağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • işler güçler : boşanaydın be abim hem ahiretini hemde bu dünyanı cehennem ettin 5 0 Yanıtla

Advertisement