Karnı burnunda dolandırıcı yüzlerce kamera incelenerek yakalandı - Son Dakika
3. Sayfa

Karnı burnunda dolandırıcı yüzlerce kamera incelenerek yakalandı

Denizli'de kendisini polis olarak tanıtarak 70 bin liralık vurgun yapan 8 aylık hamile kadın ile suç ortağını polis, yüzlerce kamerayı inceleyerek yakaladı.

02.04.2020 14:41  Güncelleme: 15:07

Denizli'de kendisini polis olarak tanıtarak hamile kadın 70 bin liralık vurgun yaptı. Polis, 8 aylık hamile kadın ile suç ortağını , yüzlerce kamerayı inceleyerek yakaladı.

Edinilen bilgiye göre olay, 31 Mart 2020 tarihinde gerçekleşti. 58 yaşındaki ev hanımını telefonla arayan 8 aylık hamile Z.M. (25) kendisini komiser olarak tanıtarak, "Bir kuyumcu soygununda isminiz geçiyor. Kocan şu an sorguda. Evde bulunan tüm ziynet eşyalarını eve gelen görevliye teslim etmen gerekiyor" dedi.

70 BİN LİRA DOLANDIRDILAR

Bunun üzerine paniğe kapılan kadın, çorabın içine koyduğu 70 bin lira değerindeki altınları eve gelen yüzü maskeli şüpheliye teslim etti. Saatler sonra dolandırıldığını anlayan kadın, polis ekiplerine şikayette bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin oluşturduğu özel ekip, ihbarı almasının ardından 24 saat içerisinde sokak sokak yüzlerce kamera kaydını inceleyerek şüphelilerin kimliğini tespit etti.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Yapılan operasyonla Z.M. ve suç ortağı U.A. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan iki şüpheli adliyeye sevk edildi.

Karnı burnunda dolandırıcı yüzlerce kamera incelenerek yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Karnı burnunda dolandırıcı yüzlerce kamera incelenerek yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Miraç: Bu zor günlerde hal aklı dolandırıcılığa çalışan bu vicdansızların Allah bin kere belasını versin 14 0 Yanıtla
  • Zynp: Doğacak çocuğa yazık ya. Böyle bir kadının çocuğu olcak. Bu çocuğu da bunlar zaten böyle suçlara sürüklerler, Allah anne babanın da hayırlısını versin 11 0 Yanıtla
  • gakgoş: VİRÜS SÜ BUNLARA BULAŞTIRIN GEBERİP GİTSİNLER DOĞACAK ÇOCUK DA BUNLARA BENZEMEZ İNŞALLAH 10 0 Yanıtla
  • Pınar : Vay imansız , Vay Allahı olmayan nasıl bir mahlukatsınız ya siz?? Bir de hamile. Hiçmi Allahtan korkun yok be adi. Allah senin gibisine birde çocuk veriyor. Şunlara virüsü bulaştırın gebersin gitsinler. Prof öldü o öleceğine bunlar gibi nafile boş mahluklar ölsün. Allahım sen kötüyü al yanına iyleri koru Mevla. 3 1 Yanıtla
  • Tespit : Şeriat varken Hırsızın elleri kesilirdi Tecavüzcü dahi yoktu 1 dahi suç vardı nezaman osmanlıyı içrrden yıktılar getirilen kanunlar insanları bu hale getirdi 3 0 Yanıtla
  • NarkoZ: Kurban ol sen polislere bunları virüs çukuruna atmak lazım 2 0 Yanıtla
  • Sah mat: Seni çalgı çengi seni... 0 0 Yanıtla

Advertisement