Kars Sedanur'un Anne ve Babasına Acı Haber Verildi - Son Dakika
3. Sayfa

Kars Sedanur'un Anne ve Babasına Acı Haber Verildi

Sedanur'un anne ve babasına acı haber verildiKayıp Sedanur'un cansız bedeni bulundu (5)Acı haberi alan aile baygınlık geçirdiKars'ın Kağızman ilçesinde ölü olarak bulunan Sedanur Güzel'in annesi Handan ve babası Abdullah Güzel, kızlarının öldürüldüğünden köye gelince haberdar oldu.

22.09.2018 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sedanur'un anne ve babasına acı haber verildi

Kayıp Sedanur'un cansız bedeni bulundu (5)

Acı haberi alan aile baygınlık geçirdi

Kars'ın Kağızman ilçesinde ölü olarak bulunan Sedanur Güzel'in annesi Handan ve babası Abdullah Güzel, kızlarının öldürüldüğünden köye gelince haberdar oldu. Kızları kaybolduktan sonra bir televizyon programına katılmak için İstanbul'da giden aile öğlen saatlerinde Kars'a döndü. Havalimanında polisler tarafından önce ifadeleri alınan aile daha sonra köylerine döndü. Kızlarının ölüm haberini alan anne ve babası sinir krizi geçirdi. Baygınlık geçiren anne ve babaya ilk müdaheleyi köydeki sağlık ekipleri yaptı. Acılı ailenin feryatları yakınlarını ve köylüleri gözyaşına boğdu.

Kars Sedanur\'un Anne ve Babasına Acı Haber Verildi
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Kars Sedanur'un Anne ve Babasına Acı Haber Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • SEDA: lütfen çocuklarımıza anlatalım kimseylen ğitmesinler kimsenin dokunmasına izin vermesinlerakrabaymış komşuymuş kim olursa olsun ğitmesinler bağırsınlar 0 0 Yanıtla

Advertisement