Kars'ta Özel Boğaziçi Anadolu Lisesinin Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kars'ta Özel Boğaziçi Anadolu Lisesinin Açılışı Yapıldı

Kars\'ta Özel Boğaziçi Anadolu Lisesinin Açılışı Yapıldı

Kars'ta Boğaziçi Anadolu Lisesinin açılışını, Vali Eyüp Tepe, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve AK Parti eski Milletvekili Zeki Karabayır yaptı.

26.11.2013 14:49  Güncelleme: 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta Boğaziçi Anadolu Lisesi'nin açılışı Vali Sayın Eyüp Tepe, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve AK Parti eski Milletvekili Zeki Karabayır tarafından yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan açılış töreninde bir konuşan Vali Eyüp Tepe, eğitim ve öğretimin önemine değinerek, ilimizde hizmet veren ilk özel lise olan okulun açılışını yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yapılan konuşmaların ardından Özel Bozğaziçi Lisesi'nin açılışı yapıldı. Açılışı yapılan okul protokol üyeleri tarafından gezildi. Okul yönetimi Vali Eyüp Tepe'ye okulla ilgili bilgiler verdi.

Özel Boğaziçi Lisesi'nin açılışına; Vali Eyüp Tepe, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti eski Milletvekili Zeki Karabayır, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı, İl Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile okul yetkilileri katıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars'ta Özel Boğaziçi Anadolu Lisesinin Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement