Kars Valisi Öksüz Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Kars Valisi Öksüz Muhtarlarla Buluştu

Kars Valisi Türker Öksüz, köy muhtarlarıyla buluştu.

29.04.2019 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Valisi Türker Öksüz, köy muhtarlarıyla buluştu.

Halk Eğitim Merkezinde Vali Öksüz başkanlığında düzenlenen toplantıda, köydeki mevcut çalışmalar ve yeni yapılacak projeler masaya yatırıldı.

Vali Türker Öksüz, yaptığı konuşmada, muhtarları köyleriyle ilgili çalışmalarda her zaman destekleyeceklerini söyledi.

Köylerin çeşitli problemleri olduğunu, imkanlar içerisinde bu problemleri çözeceklerini belirten Öksüz, "2018 yılı içerisinde 4 milyon 100 bin lira olarak belirlenen bütçemiz daha sonra gelen diğer ödeneklerle birlikte 58 milyon 465 bin 180 lira olarak gerçekleşmiştir. Bunun 50 milyon 280 bin 730 lirası 2018 yılında harcanmış bulunuyor." dedi.

Öksüz, köylerde bir çok çalışmalar yapıldığını ifade ederek, "Bu harcamalar içinde köy yolları, içme suları ve diğer hizmetler var. Burası hayvancılığın yoğun yapıldığı yer. İçme suyu, hayvan içme suyu, gölet yapımları çokça talep ediliyor, çalışmalarımız doğrultusunda bu hizmetleri yapmaya çalışacağız. Muhtarlardan isteğim köylerdeki işleri takip edelim, ben başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın kapısı hepinize açıktır. İsteklerinizi bizlere bildireceksiniz biz de mevcut imkanlarla sizlerin yanınızda olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Toplantıya Kars İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kars Valisi Öksüz Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement