Karşı apartmandaki kadınlara bakıp mastürbasyon yapan sapık gözaltına alındı - Son Dakika
Güncel

Karşı apartmandaki kadınlara bakıp mastürbasyon yapan sapık gözaltına alındı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde evinde oturan bir kadın, karşı apartmanda oturan sapığın kendisine bakarak mastürbasyon yaptığını fark edince cep telefonu ile kaydetti. Kadının şikayeti üzerine şahıs gözaltına alındı.

22.02.2021 23:39  Güncelleme: 07:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı Semerciler Mahallesi 791 Nolu Sokakta meydana gelen olayda, alkollü olduğu tespit edilen E.A. evinde bulunduğu sırada karşı apartmanda oturan A.A. isimli kadının dairesine bakarak mastürbasyon yapmaya başladı. Elindeki bardaktan bir şeyler içerek mastürbasyon yapan E.A.'yı fark eden A.A., o iğrenç anları cep telefonuyla kaydederek polise şikayette bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, E.A.'yı gözaltına alarak Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürdü.

"EVDE YARI ÇIPLAK GEZİYORDU"

Polise giderek şikayetçi olan A.A.'nın verdiği ifadesinde, E.A.'nın bir süredir pencerelerini kapatmadan evinde yarı çıplak halde gezdiğini ve daha önce de oturduğu daireye bakarak kendilerini gördüğünde, mastürbasyon yaptığını söylediği öğrenildi. E.A. ise evde yalnız yaşadığını, film izledikten sonra tek başına olduğu için mastürbasyon yaptığını söyledi. E.A.'nın yarın adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Karşı apartmandaki kadınlara bakıp mastürbasyon yapan sapık gözaltına alındı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşı apartmandaki kadınlara bakıp mastürbasyon yapan sapık gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • AKŞAM OLSADA EVE GİTSEK : ŞİMDİ ABLA ADAMIN EVİNE BAKMAZSAN O MANZARAYI GÖRMEZSİN YANILIYOR MUYUM 20 50 Yanıtla
  • 123: adam perdesını kapatmamıs pekı senın perden nıye acık. 6 yıldır aynı evdeyım 1 aksam karsı komsunun penceresını görmus degılımdır cunku evıme geldıgım gıbı ışığı acmadan perdemı kapatırım. kusura bakma sende o adamdan farksızsın. düzeltmeye kendınden başla. ve evi aydınlatmadan perdeyı cekmek sünnettir. he tabı sünnet nedir bılene... 31 2 Yanıtla
  • tc: ya kötü konuşmak istemiyorum :)) tek kelime benim evim mahremim SANANA NE KİME NE :)) 6 23 Yanıtla
    teşhircilik suçtur: mahreminse camını perdeni kapat , 71 0 Yavuz: Angus mahreminse dikkat edecen perdeni kapatacan.. 5 1

Advertisement