Karşı Şeride Geçerek Takla Atan Sürücü ile Eşi Öldü, Çocukları Yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Karşı Şeride Geçerek Takla Atan Sürücü ile Eşi Öldü, Çocukları Yaralandı

Karşı şeride geçerek takla atan sürücü ile eşi öldü, çocukları yaralandıKONYA - Konya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak karşı şeride geçen otomobilde bulunan sürücü ve eşi araçtan fırlayarak hayatını kaybetti.

29.09.2018 22:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşı şeride geçerek takla atan sürücü ile eşi öldü, çocukları yaralandı

KONYA - Konya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak karşı şeride geçen otomobilde bulunan sürücü ve eşi araçtan fırlayarak hayatını kaybetti. Kazada araçtan yaralı olarak kurtulan çiftin 3 çocuğu ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza, saat 20.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Bağrıkurt Mahallesi Konya Afyon yolunun 30'uncu kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Afyon istikametinden Konya istikametine seyir halinde olan Muharrem Gürsoy idaresindeki 07 CEZ 41 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yol üzerindeki kavşağı fark edememesi ve sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak karşı şeride geçtikten sonra Karayolları 35. Şube Şefliği Hacıhafız Bakım evinin duvarına çarparak durabildi. Emniyet kemeri takılı olmadığı için, çarpma sonucu araç sürücü Muharrem Gürsoy, otomobilden fırlayarak yol kenarına düşerken, eşi Cahide Gürsoy ise duvar üzerindeki tel korkulukları kırarak bahçe içerisine düştü. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler araçtan fırlayan Muharrem Gürsoy ile eşi Cahide Gürsoy'un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Araçtaki üç çocuk yaralı

Diğer taraftan Gürsoy çiftinin çocukları olan Medine G.,Zeynep G.,ve Abdullah G. hurdaya dönen otomobilden yaralı olarak kurtuldu. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler daha sonra kazada araçtan fırlayarak bahçe içerisine fırlayan Cahide Gürsoy'un cansız bedenini bahçe içerisinden çıkartarak cenaze aracına taşıdı. Sürücü Muharrem Gürsoy ile eşi Cahide Gürsoy'un cansız bedenleri Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Karşı Şeride Geçerek Takla Atan Sürücü ile Eşi Öldü, Çocukları Yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Karşı Şeride Geçerek Takla Atan Sürücü ile Eşi Öldü, Çocukları Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement