Karşılıksız Aşk İntiharı, Cevapsız Çağrıyla Ortaya Çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Karşılıksız Aşk İntiharı, Cevapsız Çağrıyla Ortaya Çıktı

Karşılıksız aşk intiharı, cevapsız çağrıyla ortaya çıktı Irmak kenarında tüfekle intihar eden vatandaş, sürekli çalan telefonu duyan bir kişi tarafından bulunduANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün gece özel aracıyla Manavgat Irmağı kenarına gelen bir kişi, ırmak kenarında bir...

26.08.2017 17:46

Karşılıksız aşk intiharı, cevapsız çağrıyla ortaya çıktı

Irmak kenarında tüfekle intihar eden vatandaş, sürekli çalan telefonu duyan bir kişi tarafından bulundu

ANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün gece özel aracıyla Manavgat Irmağı kenarına gelen bir kişi, ırmak kenarında bir süre oturduktan sonra yanında bulunan av tüfeğiyle intihar etti. Şahsın olay yerine gelen arkadaşları bir kadınla gönül ilişkisi olduğunu, kendisini terk eden kadının geri dönmesi için yaptığı çağrılara olumsuz cevap aldığı için intihar etmiş olabileceğini söyledi

Edinilen bilgiye göre dün gece saat 01: 30 sıralarında 07 LIU 47 plakalı otomobil ile Çağlayan Mahallesi 7517 sokağa gelen Turgut Ceran ırmak kenarında bir süre oturduktan sonra yanında getirdiği tüfek ile intihar etti.

Bu sırada personel servisini tamamlayarak evine dönen Mustafa Korkmaz isimli vatandaş, ırmak kenarında bir telefonun sürekli çaldığını fark etti. Sese doğru gelen Korkmaz, telefonun çaldığı yerde kanlar içerisinde yatan Turgut Ceranla karşılaştı. Korkmaz'ın haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekibi ve emniyet güçleri şahsın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Turgut Ceran'ın cesedi, Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemelerinin ardından önce Manavgat Devlet Hastanesi morguna ardından da Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

İntihar olayını duyarak olay yerine gelen Ceran'ın arkadaşları, olay yerinde yaşamını yitiren Turgut Ceran'ın bir kadınla gönül ilişkisi olduğunu, kendisini terk eden kadının geri dönmesi için yaptığı çağrılara olumsuz cevap aldığı için intihar etmiş olabileceğini söylediler.

Karşılıksız Aşk İntiharı, Cevapsız Çağrıyla Ortaya Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Karşılıksız Aşk İntiharı, Cevapsız Çağrıyla Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement