Karşıyakalı Rıdvan'a Şimşek Kancası - Son Dakika
Güncel

Karşıyakalı Rıdvan'a Şimşek Kancası

Karşıyakalı Rıdvan\'a Şimşek Kancası

Süper lig'in yeni takımı Antalyaspor, Karşıyaka'nın sağ beki Rıdvan Şimşek'e talip oldu.

10.06.2015 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper lig'in yeni takımı Antalyaspor, Karşıyaka'nın sağ beki Rıdvan Şimşek'e talip oldu.

YÖNETİMLE GÖRÜŞTÜ

Sezon ortasında tartışmalı bir şekilde Karşıyaka'dan ayrılarak Antalyaspor teknik sorumluluğuna getirilen Yusuf Şimşek, sözleşmesi sona ermesine rağmen Rıdvan'ın transferi için Karşıyakalı yöneticileri arayıp onaylarını aldı. Geçen hafta play off final maçında Samsunspor'u yenerek Süper Lig'e yükselen Antalyaspor'da göreve devam edeceği bildirilen Yusuf Şimşek'in Rıdvan'la da anlaştığı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'TA OYNADI

Yeşil kırmızılı kulübün altyapısında yetişen 24 yaşındaki Rıdvan Şimşek, 2009 yılında 1 milyon 250 bin TL bonservi bedeli karşılığında Beşiktaş'a transfer oldu. İki sezon önce yeniden yuvaya dönen Rıdvan, bu sezon 21 maçta forma giydi.

AYRILIK GÜNDEMDE

Ahmet Arı, Behram, Can Erdem, Kahe, Cenk Güvenç, Mehmet Ayaz, Mustafa, Onur Alkan ve Ramazan'ın da sözleşmesinin bittiği Karşıyaka'da Juninho, Servan ve Shukurov sözleşmelerini feshetti, Mehmet Sıddık fesih hakkı kazandı.

İLK GÖRÜŞME CAN'LA

Karşıyaka, iç transferde ilk görüşmeyi Can Erdem'in menajeriyle yaptı. Yönetim, sözleşmesi biten 28 yaşındaki golcüye yeni sezonda takımda kalması için ilk teklifi yaptı. Geçen sezon 8 gol atan Can, dalağındaki mikrobik büyüme nedeniyle 22 Mart'taki Samsunspor deplasmanından sonra forma giyemedi. Oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YOL HARİTASI BELİRLENECEK

Yeni bir kadro kurması gereken ve artık somut adım atmayı planlayan Karşıyaka'nın gözü, yönetim ile sponsor adayı Erdal Acar'ın yarın yapacağı son toplantıda. Acar'la işbirliğinin yol haritası bu toplantıyla çizilecek. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyakalı Rıdvan'a Şimşek Kancası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement