Kartal Avantaj İçin Belçika'da - Son Dakika
Spor

Kartal Avantaj İçin Belçika'da

Kartal Avantaj İçin Belçika\'da

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Club Brugge'e karşı deplasmanda rövanş maçı için avantajlı bir skor elde etmek istiyor.

11.03.2015 21:02

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk ayak maçında temsilcimiz Beşiktaş, Belçika Ligi lideri Club Brugge'e konuk olacak.

Club Brugge, bu sezon Avrupa Ligi'nde hiç mağlup olmazken Beşiktaş da Liverpool gibi bir favoriyi eleyerek önemli bir işe imza atmıştı.

ÜÇ İSİM SINIRDA

Beşiktaş'ta Veli Kavlak sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Veli, bu maçta sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki rövanşta takımdaki yerini alamayacak. Belçika ekibinde ise Thomas Meunier ve Şilili futbolcu Francisco Silva sarı kart cezası sınırında yer alıyor.

Brugge kentindeki Jan Breydel Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 20.00'de başlayacak. Maçı İskoç hakem Craig Thomson yönetecek. Thomson'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Francis Connor ve David McGeachie yapacak. Stuart Stevenson'ın dördüncü hakemliği üstleneceği maçta ilave yardımcı hakemler ise Steven McLean ve John Beaton olacak.

KARTAL'DA İKİ EKSİK

Beşiktaş'ta Alexander Milosevic ve İsmail Köybaşı dışında Eskişehirspor maçında sakatlanan Jose Sosa ve Atiba Hutchinson, Belçika kafilesine dahil edilmedi. Kafilede Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyeleri Umut Güner, Ahmet Ürkmezgil, Yalçın Kaya Yılmaz, Hakan Özköse, Berkan Gocay ve Mete Vardar da yer aldı.

Club Brugge'da ise Victor Vazquez, Björn Engels ve Sander Coopman'ın sakatlıkları sürüyor.

MUHTEMEL 11'LERClub Brugge: Ryan, De Fauw, Duarte, Mechele, Bolingoli-Mbombo, Simmons, Dierckx, Rafaelov, Meunier, Vormer, De Sutter

Beşiktaş: Cenk, Serdar, Franco, Ersan, Opare, Necip, Veli, Gökhan Töre, Tolgay, Olcay, Demba Ba

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Kartal Avantaj İçin Belçika'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement