Kartepe'de Tiyatrolar Günü Tiyatro Oyunu ile Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Kartepe'de Tiyatrolar Günü Tiyatro Oyunu ile Kutlandı

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü Kartepe’de Mavi Uçurtma Çocuk Tiyatrosu’nun Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde sahnelediği “Kaptan Amca ve Tayfası” adlı çocuk oyunuyla kutlandı.

27.03.2014 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü Kartepe'de Mavi Uçurtma Çocuk Tiyatrosu'nun Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde sahnelediği "Kaptan Amca ve Tayfası" adlı çocuk oyunuyla kutlandı. Kartepe'deki ilköğretim okulu öğrencilerine iki seans olarak sunulan eğlenceli oyun ile çocuklar eğlenirken verilen eğitici mesajlarla da eğitimlerine katkıda bulunuldu.

Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Nurettin Çevik, günün anlamına dair yaptığı konuşmada, "Kartepeli çocukları her zaman önemseyen ve onların gelişimine ve eğitimine katkı veren çalışmalarda bulunmuş Belediye Başkanımız Şükrü Karabalık, öğrencilerimizin 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nü tiyatro oyunu ile kutlamalarını istedi. Tiyatro sevgisi aşılamak adına yürütülen ve her hafta sonu tekrarlanan bu tip çocuk oyunları ile miniklerimizi eğitici ve düşündürücü içerikli oyunlarla buluşturan belediyemiz bu anlamlı günü de sizlerle paylaşmak istedi. Katılımlarınız ve ilginiz için teşekkür eder ve iyi seyirler dileriz" dedi.

Mavi Uçurtma Çocuk Tiyatrosu'nun sahneye koyduğu bu komik, eğlendirici ve bir o kadar da eğitici mesajlar veren "Kaptan Amca ve Tayfası" adlı oyununu 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde 650 çocuk izleme imkanı buldu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe'de Tiyatrolar Günü Tiyatro Oyunu ile Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement