Kartepe Turizm Rehberi Sayfası Test Yayınında - Son Dakika
Güncel

Kartepe Turizm Rehberi Sayfası Test Yayınında

Kartepe Turizm Rehberi Sayfası Test Yayınında

Kartepe Belediyesi'nin Www.Kartepe.Bel.Tr İnternet Sitesinde Ki Kartepe Turizm Rehberi Sayfası Test Yayınına Başladı.

02.06.2011 19:28

Kartepe belediyesi'nin www.kartepe.bel.tr internet sitesinde ki kartepe turizm rehberi sayfası test yayınına başladı. Eşsiz doğa güzelliklerine sahip Kartepe'nin turizm konusunda her türlü bilginin yüklendiği site aracılığıyla ziyaretçiler ilçeyi yakından tanıma imkanı bulabilecekler.

Kocaeli'nin turizm bölgesi olan ve dört mevsim tatil keyfini yaşamak isteyenlere yol gösterecek Kartepe Belediyesi'nin turizm.kartepe.bel.tr internet sitesinin Kartepe Turizm Rehberi sayfası test yayınına başladı. Teknolojik gelişime ayak uyduran ve sanal ortamda ilçenin turizm alanında tanıtımına imkan sağlayan Kartepe Belediyesi internet sitesi her geçen gün kendini yenilemeye devam ediyor.

Son yenilikler arasında düzenlemeleri son aşamaya gelen ve test yayınına geçen Kartepe Turizm Rehberi sayfası ile ilçeye nasıl ulaşırım, nerede konaklarım, nerede yemek yenir, aktiviteler nedir, Kartepe'yi tanıyalım, seyahat rehberi, turistik faaliyetler, sosyal yapı, video arşivi, sanal tur, fotoğraf albümü, Kartepe tanıtım filmi ve etkinlik takvimi konularında bilgilere ulaşmak çok kolaylaştı.

Kartepe Belediyesi Bilgi İşlem, Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Kültür Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen proje kapsamında Kartepe'nin tanıtımı ve turizm alanındaki gelişimine katkı verilmesi amacıyla hazırlanan sayfanın ziyaretçi sayısı hızla artmakta. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, pek çok ilçede olmayan özelliklerin tamamını bünyesinde barındıran Kartepe'de turizm alanında gelişime katkı vermek adına çalışmalarda bulunduklarını belirterek, "Yeni kurulan ilçelerden Kartepe sanayisi yanında turizm sektöründe sahip olduğu değerlerle yıldız olmaya aday bir ilçedir.

Bu bilinçle bizlerde yerel yönetimler olarak ilçenin kalkınmasına katkı vermek adına teknolojik gelişimleri kullanmaktayız. Başta belediyemiz sitesi olmak üzere Kartepe Turizm Rehberi aracılığıyla sanal ortamda ziyaretçileri bilgilendirerek çekim merkezi olan ilçemizde ağırlamak istiyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Turizm Rehberi Sayfası Test Yayınında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement