Kaski Su Borçlarını Taksitlendiriyor - Son Dakika
Yerel

Kaski Su Borçlarını Taksitlendiriyor

KASKİ Genel Müdürlüğü’nce, su borcu olan abonelerin, KASKİ’ye başvurmaları halinde borçlarının taksitlendirilebileceği belirtildi.

06.09.2016 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KASKİ Genel Müdürlüğü'nce, su borcu olan abonelerin, KASKİ'ye başvurmaları halinde borçlarının taksitlendirilebileceği belirtildi.

30 Haziran 2016 tarihinden önce varolan su borçlarına yeniden yapılandırma uygulanarak ödeme kolaylığı getirildiğini belirten KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, "Torba yasası kapsamında çıkarılan 6736 sayılı kanun ile su borcu olan vatandaşlarımıza borçlarını taksitle ödeyebilme imkanı getirildi. Borçları olan abonelerimiz; 6,9,12,18 eşit taksit imkanıyla ve her taksit arası iki ay olacak şekilde faturalarını ödeyebilecekler. Bu taksitlendirme neticesinde ister nakit, ister kredi kartı ile ödeme yapabilecekler,"dedi.

Su borçlarını taksitlendirmek isteyen abonelerin 31 Ekim tarihine kadar KASKİ Genel Müdürlüğü'ne başvurmaları gerektiğini açıklayan Batukan, " Su borçları olan abonelerimiz taksitlendirme işlemi için, Abone İşleri Daire Başkanlığı'nda yer alan icra servisine nüfus cüzdanı ile gelmeleri yeterli olacaktır," diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaski Su Borçlarını Taksitlendiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement