Kavaklılı Kadınlar Doyasıya Eğlendi - Son Dakika
Yerel

Kavaklılı Kadınlar Doyasıya Eğlendi

Kavaklılı Kadınlar Doyasıya Eğlendi

Kavaklı Belediye Başkanlığı tarafından "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla "Kadınlar Günü Eğlencesi" düzenlendi.

08.03.2013 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kavaklı Belediye Başkanlığı tarafından "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla "Kadınlar Günü Eğlencesi" düzenlendi.

Belediye düğün salonunda gerçekleşen geceye Popstar yarışmasından tanıdığımız Mehtap Kavaklılı kadınlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Kavaklı Belediye Başkanı İnci Tunç, Ulu Önder Atatürk kadına hak ettiği değeri dünyada pek çok ülkeden evvel seçme ve seçilme hakkını vererek göstermiştir" dedi.

Kadınlarımızın sorunlarının daha yoğun bir şekilde gündeme gelmesine vesile olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çoşku içinde kutlayacaklarını belirten Başkan Tunç;

" Gününüzde kadının aile içinde ve toplumda konumu çok önemlidir.

Kadın sadece doğurgan bir varlık değildir. Kadın sadece bir dişi değildir. Kadın önce insandır. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarken Ulu Önder Atatürk'ümüzü bir kez daha sevgi ve saygıyla anıyoruz. Kadına hak ettiği değeri dünyada pek çok ülkeden evvel seçme ve seçilme hakkını vererek göstermiştir. Evlatlarımızı kız-erkek diye ayırt etmeden, milli değerlere ve vatana bağlı, saygılı özgüven duyguları gelişmiş olarak aile içinde eğitip, sonra okul ve diğer eğitim kurumlarında eğitim öğretim yapmalarını sağlamak, çağdaş dürüst bireyler olarak yetişmelerini sağlamalıyız.

Kadın, toplumda aktif ama bir tüketim aracına dönüşmeden, insan olarak yer alsın o zaman ülkem şimdiki halinden daha güzel olacak. Biz kadınlar olarak kadına yönelik her türlü şiddete karşı hayır diyoruz. Yaşamın her alanında kadının sömürülmesine hayır diyoruz. Eğitim haklarının sınırlanmasına, erkekle kadın arasındaki eşitsizlik, özgürlük adalet istiyoruz. Siyasette kadın olarak sadece oy vererek değil, parti yönetimlerinde, ülke yönetimlerinde söz sahibi olarak görmek istiyoruz" dedi.

Başkan Tunç'un konuşmasından sonra sahneye Popstar Mehtap çıktı. Mehtap ilk olarak seslendirdiği mavi mavi şarkısı ile Kavaklılı kadınlara unutulmaz anlar yaşattı. Kadınların arasına giren Mehtap Kavaklılarla birlikte şarkı söyledi.

08.03.2013 09: 37: 25

TSI

NNNN - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kavaklılı Kadınlar Doyasıya Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement