Kayakçılar 2013 Müsabakalarına Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Kayakçılar 2013 Müsabakalarına Hazırlanıyor

Ağrı'lı kayakçılar müsabakalara Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumunda yaptıkları çalışmalar ile hazırlanıyorlar.

27.12.2012 11:06  Güncelleme: 11:12

Kar yağışından sonra çalışmalarını aralıksız sürdüren Ağrı'lı kayakçılar, çalışmalarına kayak baş antrenörü Erhan Dursun yönetiminde devam ediyor.

Her gün çalışarak yarışmalara hazırlandıklarını belirten milli kayakçı Yonca Karademir;" 2013 yılında çok önemli müsabakalarda mücadele edeceğiz. Hedefimiz ilimizi ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmektir. Bu hedefimize ulaşmak için, çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Yaz ortamında kış sporlarına hazırlık amaçlı ilk önce tekerlekli kayak ile kondisyon ve teknik taktik geliştirici eğitsel oyunlar ile merkeze bağlı Yakınca köyü asfalt yolda çalışmalar yaparak kış sporlarına hazırlandık. Şimdi ise kış sezonunda 2013 yılında yapılacak olan yarışlara hazırlanıyoruz. Çalışmalarımız çok zevkli ve heyecanlı geçiyor. Bu imkanları bize sağlayan il müdürümüze ve antrenörümüze çok teşekkür ediyorum dedi".

Kayak baş antrenörü Erhan DURSUN ise yapmış olduğu açıklamada;" Kayakçılarımız 2013 yılında Üniversite olimpiyatları, balkan şampiyonası ve Türkiye şampiyonası gibi önemli müsabakalara katılacağız. Bu müsabakalarda en iyi dereceyi elde etmek için çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.

Dursun sözlerine şöyle devam etti; 2013 Şubat ayında Milli kayakçılarımızdan Hamza Dursun, Eyüp Levent ve Yonca Karademir Slovenya'da düzenlenecek olan Üniversite Olimpiyatlarına katılacak. Bu üç kayakçılarımızdan da başarı bekliyorum.

Ayrıca 2014 yılında Rusya'da yapılacak olan Kış Olimpiyatlarına da şimdiden hazırlandıklarını belirten Dursun, kayakçılarımdan 2013 yılında yapılacak olan bütün müsabakalardan madalya bekliyorum dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kayakçılar 2013 Müsabakalarına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement