Kaymakam Baysal İçin Veda Programı - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Baysal İçin Veda Programı

Antalya'nın Finike ilçesine atanan Mardin'in Nusaybin Kaymakamı Ergün Baysal için veda programı düzenlendi.

15.09.2018 12:40

Antalya'nın Finike ilçesine atanan Mardin'in Nusaybin Kaymakamı Ergün Baysal için veda programı düzenlendi.

Nusaybin Beldiye Başkanvekilliği görevini de yürüten Kaymakam Baysal, Oktay Mungan Olimpik Havuz Tesislerinde düzenlenen programla ilçeye veda etti.

Baysal, programda yaptığı konuşmada, 2 yıldır yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İlçede, güvenlik güçlerinin şehitler vererek yürüttüğü operasyonla tekrar kamu düzenini tesis edildiğini ve terör örgütünün yarattığı tahribatın giderildiğini, daha önce teröre destek için kulanılan kamu kaynaklarının yeniden insanların hizmetine yönlendirildiğini anlatan Baysal, şunları kaydetti:

"Kaynakların tümünün mahalli ihtiyaçların giderilmesinde, gençlerimize, çocuklarımıza, kadınlarımıza, toplumumuzun her kesimine yönelik çalışmaların yürütülmesinde kullanılan bir belediyecilik anlayışına geçti. Yaptığımız çalışmaları bellidir. Şehrin tahrip ve bazı hususlarda hiçbir zaman yapılmayan altyapısı çok kısa sürede devletimizin ilgi kurumlarının teveccühleri ve belediyemizin de destekleriyle hızlı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Borcun içerisinde olan bir belediye, kaynakları etkin, verimli kullanılmayan bir belediye, bütçe planlamasının olmadığı bir belediye ve bu kaynaklarında terörün finansmanı ve terörün lojistik desteklerinde kullanılan bir belediye anlayışı vardı. Çok şükür şu anda herhangi bir borçlanma yapılmadan, geçmiş dönemin tüm borçları ödenip yapılandırılarak ve yürütülen faaliyetlerde de kendi öz kaynaklarımızla, belediyenin kendi öz kaynakları ve dönemimizde yaratılan gelir kaynakları ile beraber oluşturulan finansal araçlarla tüm hizmetler yapılmıştır."

Baysal, ileri süreçte DİKA ile yapılacak 4 ayrı projede, belediye tarafından yapılacak çalışmalar için bile herhangi bir borçlanmanın bulunmadığına işaret ederek, "Bu görevi yaparken vatandaşlarımızın zaman içerisinde bizlere teveccühü, hizmetlerin kendi hayatına olan etkisini görmesi ve bunlardan yararlanması bizler için çok büyük bir memnuniyet ve mutluluktur." ifadelerini kullandı.

Programa, Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Cenk Özlüpınar, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Fatih Yıldırmaz, Emniyet Müdürü Murta Sönmez, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

İçişleri Bakanlığının 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Kaymakam Ergün Baysal Finike Kaymakamlığına, yerine de Erzurum'un Narman Kaymakamı Mehmet Balıkçılar atanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaymakam Baysal İçin Veda Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement