Kaymakam Cengiz Erdem Sınır Köylerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Cengiz Erdem Sınır Köylerini Ziyaret Etti

Kaymakam Cengiz Erdem Sınır Köylerini Ziyaret Etti

Şemdinli Kaymakamı Cengiz Erdem ilçeye bağlı Kuzey Iraktaki sınır köylerde bir takım incelmelerde bulunmak üzere ziyaret etti.

28.03.2013 10:34  Güncelleme: 10:40

Hakkari'nin Şemdinli İlçe Kaymakamı Cengiz Erdem ilçeye bağlı Kuzey Iraktaki sınır köylerde bir takım incelmelerde bulunmak üzere ziyaret etti.

İlçeye bağlı Kuzey Irak sınırında bulunan Derecik beldesi Gelişen köyüne bağlı Ulaşan ,Taşlıçay, Koryürek ve Aralık mezralarındaki okulları ziyaret eden ilçe kaymakamı Cengiz Erdem okul müdürleri ve öğretmenlerinden okul ve öğrencilerin sorunları hakkında bilgi aldı. Erdem burada bir çok öğrenciyle tek tek sohbet ederek öğrencilere kitap dağıttı.

Ulaşan İlkokulunda öğrencilerle birlikte şarkı söyleyen Erdem okulda öğrencilerle aynı sırada oturarak, "Sizler geleceğimizin teminatısınız. Şemdinliyi sizler kalkındıracaksınız. Sizler okuyacaksınız bizlerde sizlere her konuda destek olacağız. Okuduktan sonra memleketinize doktor, öğretmen ve kaymakam olarak geleceksiniz. Siz istedikten sonra neden Şemdinli Kaymakamı aranızdan biri olmasın. İlçemizin ve Ülkemizin gelişmesi için en büyük hedefimiz okumak olacaktır" dedi. Kaymakam Erdem ziyaret ettiği okullarda öğrencilere kitap dağıtarak daha sonra ilçeye döndü. Köylerdeki yapılan incelemeye beraberinde İlçe Jandarma Komutana Binbaşı Osman Gök, Özel İdare Müdürü Faik Akbaş, İlçe Emniyet Amiri Akın Güneri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan ve diğer kurum amirleri eşlik etti. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Cengiz Erdem Sınır Köylerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement