Kaymakam Dölek'ten Ödemiş'in Temsilcilerine Belge - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Dölek'ten Ödemiş'in Temsilcilerine Belge

Kaymakam Dölek\'ten Ödemiş\'in Temsilcilerine Belge

Geçtiğimiz günlerde Ödemiş’e katkı sunan iş adamları ile basın mensuplarına başarı belgesi veren Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek bu kez 30 Mart yerel seçim sonrası kapanan belde belediyelerin başkanlarına, köylere hizmet götürme birliği personeline, il genel meclisinde görev yapmış il genel meclis üyelerine, mahalle ve köylerde seçim kazanan muhtarlara, seçime girmemiş muhtarlara başarı belgesi verdi.

03.04.2014 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde Ödemiş'e katkı sunan iş adamları ile basın mensuplarına başarı belgesi veren Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek bu kez 30 Mart yerel seçim sonrası kapanan belde belediyelerin başkanlarına, köylere hizmet götürme birliği personeline, il genel meclisinde görev yapmış il genel meclis üyelerine, mahalle ve köylerde seçim kazanan muhtarlara, seçime girmemiş muhtarlara başarı belgesi verdi.

Ödemiş Belediyesi Yeni Nikah ve Düğün Salonunda yapılan toplantıda Kaymakam Abdullah Dölek Ödemiş'e seçilerek hizmet eden tüm temsilcilere teşekkür etti. Dölek şunları söyledi:

"SEÇİLEREK, ATANARAK GÖREV YAPAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

" Türkiye'de bazı illerde başlatılan bütün şehir yasasının devreye girmesi ile 30 Mart yerel seçim sonrası il, ilçe Özel İdare birimleri, Köylere Hizmet Götürme Birliği, belde belediyeleri kapatıldı. Öncelikle bugüne kadar bu birimlerde atanarak yada seçilerek görev yapmış herkese belde belediye başkanlarımıza köylere hizmet götürme birliği personeline özel idare personeline çok teşekkür ediyorum."

"YEREL SEÇİMİ ÖDEMİŞ'TE HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK YAŞAMADAN ATLATTIK"

"Yerel seçim sürecini yaşadık. İlçemiz Ödemiş'te seçim öncesi ve seçim günü herhangi bir olumsuz ortam oluşmadan seçimi atlattık. Sonuçlar daha tam belli olmadı. İlçe Seçim Kurulu seçim sonuçları üzerinde çalışmalarını sürdürüyorlar."

"SİZLER KAMU HİZMETİNİN %95'İNİ YAPIYORSUNUZ"

"Bizler atanarak görevlendirilen kişileriz. Devlet bize seni şuraya gönderiyorum dediğinde biz oraya gideriz. Biliriz ki orada ofisimiz hazırdır bizi bekleyenler vardır. Adana'dan sonra devlet beni sizlerin yanına gönderdi. Son 1,5 yılda sizlere birlikte çalışmaktan büyük onur duydum. Ama bizim her şeyimiz hazır oluyor bizler sizlerin yanında biraz beleşçiyiz. Sizler bu kamu hizmetinin %95'ni yapıyorsunuz. Seçilerek halkın teveccühünü alarak büyük bir heyecanla görev başına geliyorsunuz. Göreviniz sürecince en iyi hizmeti büyük bir temenni ile veriyorsunuz."

"BAŞKANLARA TEŞEKKÜRLER"

"Geride bıraktığımız son 1,5 yılda yapmaya çalıştığımız kamu hizmetinde desteklerinden dolayı öncelikle Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin'i çok teşekkür ediyorum. Ardından belde belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Mahalle ve köy muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Köylere Hizmet Götürme Birliği personelimize çok teşekkür ediyorum. Ödemiş'e yine seçilerek büyük bir teveccüh ile hizmet veren il genel meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Mahalle muhtarlıklarında yeniden seçilen ve yeni seçilen muhtarlarımıza başarılar diliyorum. Ödemiş belediye meclisinde görev alacak olan arkadaşlarımıza şimdiden başarılar iyi çalışmalar diliyorum. Bugüne kadar Türkiye'mizin bu güzel köşesi olan Ödemiş'e katkı ve hizmetlerinizden dolayı hepinize Ödemişliler adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Abdullah Dölek konuşmasının ardından Bekir Keskin'e belde belediye başkanlığı yapmış Ali Demirel, Halil Güler, Cumhur Şener, Ali Akkaşlı, Mehmet Keskin, Mustafa Zeybek, Rıfat Önder ve Selahattin Kundak'a belgelerini verdi.

Daha sonra kapatılan İl Genel Meclisi üyeliği yapmış Erol Soyuer'e, Adnan Saygılıer'e, Necati Tatlı'ya ve Emin Davran'a belgelerini verdi. Son olarak ta kapatılan Köylere Hizmet Götürme Birliği personeline ve mahalle köy muhtarlarına belgelerini takdim etti. Program toplu hatıra fotoğrafı çektirilerek son buldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Dölek'ten Ödemiş'in Temsilcilerine Belge - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement