Kaymakam Esen, Yılbaşı Gecesi Emniyet Mensupları ile Kutladı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Esen, Yılbaşı Gecesi Emniyet Mensupları ile Kutladı

Kahta Kaymakam'ı Metin Esen, yeni yıla emniyet mensupları ile birlikte girdi.

02.01.2012 14:05

Kahta Kaymakam'ı Metin Esen, yeni yıla emniyet mensupları ile birlikte girdi.

Kahta Hürriyet Karakolu'nda Emniyet Müdürü Ergün Ülgür ve emniyet mensupları ile bir araya gelen Kaymakam Esen, yeni yılın Kahta'lı vatandaşlara ve emniyet mensuplarına hayırlar getirmesini diledi. Esen, yakın bir zamanda Kahta ilçesinde meydana gelen H.A isimli kızın ailesi tarafından öldürülmesinin kesinlikle bir töre cinayeti olmadığını, talihsiz bir vakadan ibaret olduğunu belirtti.

Kaymakam Esen, bazı medya kuruluşlarının olayı sabote etmeye çalıştığını, olayda polislerin ihmalinin ise asla olmadığını ifade etti.

2012 yılında umut ve güzellikler beklediklerini ifade eden Kaymakam Esen yeni yıl mesajında, şunları kaydetti:

"Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentilerle yeni bir yıla giriyoruz. Beklentilerimizin gerçeğe dönüşmesinde bireysel ve kurumsal çalışmalarla hedeflenen yere ulaşmanın ana kaynağının yine bireyin bizzat kendisi olduğunu, insanın kendi mutluluğunun çevresinin mutlu ve huzurlu olması ile tam bir anlam kazanacağını vurgulamak istiyorum. Bu zamana kadar yaşanmış olumlu ya da olumsuz birikimlerin ışığında, 2012 yılının ulusumuza, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm Kahta halkının yeni yılını kutluyor."

- ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Esen, Yılbaşı Gecesi Emniyet Mensupları ile Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement