Kaymakam Kara Başarılı Öğrencileri Ödüllendirildi - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Kara Başarılı Öğrencileri Ödüllendirildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yurt genelinde düzenlenen mektup ve kompozisyon yazma yarışmalarında dereceye giren Kumlucalı öğrencileri Kaymakam Polat Kara ödüllendirdi.

30.03.2017 15:03

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yurt genelinde düzenlenen mektup ve kompozisyon yazma yarışmalarında dereceye giren Kumlucalı öğrencileri Kaymakam Polat Kara ödüllendirdi.

Kumluca Kaymakamlığında düzenlenen ödül törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erol Koca, okul müdürleri ve yarışmada dereceye giren öğrenciler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin törende yaptığı konuşmada, yarışmaya Antalya'dan 20 bin mektubun katıldığını, 14-17 yaş kategorisinde Kumluca Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Destan Şara Aras'ın lise il birincisi olduğunu belirtti.

18 Mart Şehitler Günü kompozisyon dalında da Kasapçayırı Ortaokulundan Neva Karakaya'nın il ikincisi olduğunu ifade eden Girgin, "18-21 yaş kategorisinde Kumluca Kız İmam Hatip Lisesi öğrencisi Şuheda Aslanhan, ecdada mektup yarışmasında il birincisi oldu. Kumluca İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mehmet Akif Arıtürk hafızlık yarışmasında il ikincisi oldu. Bu öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Ailelerine, öğretmenlerine teşekkür ediyorum." dedi.

Kaymakam Kara da, öğrencilerin başarılarında emeği geçen öğretmenleri ve ailelerini kutlayarak, "Öğrencilerimizin bilinçli olması geleceğimiz adına ümit veriyor. Geçmişini hatırlayan, ecdadına, manevi değerlerine sahip çıkan öğrencilerimiz bizim gururumuzdur." dedi.

Konuşmaların sonunda Kaymakam Polat Kara, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaymakam Kara Başarılı Öğrencileri Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement