Kaymakam Özkan, Tatvan Gölsporlu Gençlerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Özkan, Tatvan Gölsporlu Gençlerle Buluştu

Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Tatvan Gölspor bünyesinde spor yapan çocuk ve gençlerle bir araya geldi.

18.02.2018 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Tatvan Göl spor bünyesinde spor yapan çocuk ve gençlerle bir araya geldi.

Özkan, İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis Kampında düzenlenen programla Tatvan Gölspor'da yaş gruplarında futbol oynayan sporcularla sohbet etti, başarılarından dolayı kutladı.

İlçe Emniyet Müdürlüğünün sosyal risk altında olan gençlere sahip çıktığını, çocukların eğitime ve spora kazandırılması amacıyla 2014 yılında 8-16 yaş gruplarını kapsayan 150 kişilik sporcu grubunun oluşturulduğunu anlatan Özkan, şunları kaydetti:

"Pilot bölge olarak da Karşıyaka, Cumhuriyet ve Esentepe mahalleleri baz alınmıştı. İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün desteğiyle bu çocuklarımız derslerinin yanı sıra sporda da üstün başarılar elde etti. Bitlis bölgesinde hiç yenilgisi olmayan ve hatta hiç gol yemeyen futbol takımımızın sporcuları bunlar. Önümüzdeki süreçte ilimizi bölgede en iyi şekilde temsil edeceklerine olan inancım tamdır. Başarılarından dolayı kendilerini tebrik ediyor, desteklerinden dolayı tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Tatvan Gölspor Antrenörü Nihat Andırman da takım bünyesinde 100'e yakın genç sporcunun olduğunu belirterek, çocukların yaş gruplarını belli kategorilere ayırıp haftanın yedi gününe yayacak şekilde antrenman yaptıklarını dile getirdi.

Yetenekli gençlere sahip olduklarını ifade eden Andırman, şunları kaydetti:

"Türkiye Futbol Federasyonu Gençlik Geliştirme ve Akademik Ligi'ne 2015-2016 sezonunda iki grup olarak katıldık. Doğu ve güneydoğu illeri arasında yapılan bu ligde, bölgenin en centilmen takımı seçildik. 2016-2017 sezonunda ise 14, 15, 17 ve 19 yaş altında dört kategoride Gençlik Gelişim Ligi'nde yer aldık. Bu sezon da 15 yaşındaki Hamza Bahur ile 14 yaşındaki Diyar Sokrucu bölge milli takımına yerleşti. Tatvan Gölspor takımımız da hiç yenilgisi olmadan Bitlis bölge şampiyonu oldu. Bu gençlerimiz, ileriki dönemlerde Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirleyeceği bir bölgede Bitlis'i temsil edecek. Desteklerinden dolayı Sayın Kaymakamımız Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanımız Fettah Aksoy, İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ve değerli iş adamlarımıza teşekkür ederim."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaymakam Özkan, Tatvan Gölsporlu Gençlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement