Kayseri Bakanlardan Elitaş'a Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Kayseri Bakanlardan Elitaş'a Taziye Ziyareti

Bakanlardan Elitaş'a taziye ziyaretiGeçtiğimiz günhayatını kaybeden AK Parti Grupbaşkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş'ın kayınbiraderi Ahmet Ulubaş için Milli Eğitimi Bakanı İsmet Yılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu taziye...

07.09.2017 21:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakanlardan Elitaş'a taziye ziyareti

Geçtiğimiz günhayatını kaybeden AK Parti Grupbaşkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş'ın kayınbiraderi Ahmet Ulubaş için Milli Eğitimi Bakanı İsmet Yılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu taziye ziyaretinde bulundu.

Merkez Kocasinan İlçesine bağlı Erciyesevler Mahallesinde bulunan cenaze evine gelen bakanlar ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Mustafa Elitaş'a ve hayatını kaybeden Ahmet Ulubaş'ın hayırsever babası Osman Ulubaş'a başsağlığı diledi. Okunan Kur-an Kerim ve yapılan duanın ardından Bakanlar bir süre Mustafa Elitaş ile görüştü. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, hayırsever iş adamı Osman Ulubaş'a hayatını kaybeden Ahmet Ulubaş'ın da isminin yer aldığı bir okulu yapabileceğini söyledi. Kısa sohbetin ardından bakanlar cenaze evinden ayrıldı.

Kayseri Bakanlardan Elitaş\'a Taziye Ziyareti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Bakanlardan Elitaş'a Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement