Kayseri'de "Muhsin Yazıcıoğlu Parkı" Açıldı - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de "Muhsin Yazıcıoğlu Parkı" Açıldı

Kayseri\'de "Muhsin Yazıcıoğlu Parkı" Açıldı

Talas ilçesinde, helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP'nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun adını taşıyan park açıldı.

22.02.2014 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Talas ilçesinde, helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP'nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun adını taşıyan park açıldı.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, parkın açılış töreninde yaptığı konuşmada, Kayseri'ye kazandırılan bu güzel parkın herkese hayırlı olmasını diledi.

Parka ismi verilen Muhsin Yazıcıoğlu adının yaşatılmaya devam edileceğini belirten Yıldırım, "Benim de hukukum olan Muhsin Yazıcıoğlu'nun mekanı cennet olsun. Muhsin Bey'in isminin yaşaması bizler için onu sevenler için ona saygı duyanlar için çok önemli. Belki ilk kez duyulacak. Rahmetlinin köyünün adı Elmalı'dır. Elmalı köyü Talas'tan gitmedir. Yani bir hemşehrilik var. Muhsin Başkan'ın buradan gittiği için değil, adam gibi adam olduğu için isminin yaşaması gerekiyor. Bizim, şehrimize, ülkemize ve milli kültüre hizmet eden milli davası olan herkese vefa borcumuz vardır" diye konuştu.

Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nın yaklaşık 100 bin metrekarelik bir alana kurulduğunu ifade eden Yıldırım, "Parkta engelli oyun alanları, modern çocuk oyun alanları, dinlenme alanı, otopark, yürüyüş parkurları, açık hava spor aletleri, mini futbol ve basketbol sahası gibi birçok tesis sizler için yapıldı. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

BBP MKYK Üyesi Hüseyin Döngel, parka Muhsin Yazıcıoğlu'nun adının verilmesinden dolayı Yıldırım'a teşekkür ederek, Yazıcıoğlu'nun fotoğrafının olduğu bir tablo hediye etti. Daha sonra dua okunarak parkın açılışı gerçekleştirildi.

Törene, çok sayıda vatandaş katıldı. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri'de 'Muhsin Yazıcıoğlu Parkı' Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement