Kayseri Helikopterle Hint Keneviri Ekimi Taraması - Son Dakika
Güncel

Kayseri Helikopterle Hint Keneviri Ekimi Taraması

Helikopterle hint keneviri ekimi taramasıKayseri'de Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında polis ve jandarma ortak operasyonla hint keneviri ekimi için polis helikopteri ile inceleme yaptı.

26.06.2018 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Helikopterle hint keneviri ekimi taraması

Kayseri'de Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında polis ve jandarma ortak operasyonla hint keneviri ekimi için polis helikopteri ile inceleme yaptı.

Uyuşturucu madde kullanımı ile mücadele kapsamında Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Şubesi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen çalışmada il merkezi ve kırsalda hint keneviri ekim alanlarının tespit ile ilgili çalışma başlatıldı. Narkotik polisi ve jandarma, Emniyet Müdürlüğü Havacılık Daire başkanlığından gelen polis helikopteri ile Talas, Hisarcık, Ali Dağı, Kıranardı başta olmak üzere şehir merkezinde ve kırsal alanda helikopterle hint keneviri taraması yapıldı. Yaklaşık 100 kilometre alanın didik didik tarandığı çalışmada belirlenen ekim alanlarıyla ilgili polis ve jandarma çalışma başlatacak.

Kayseri Helikopterle Hint Keneviri Ekimi Taraması
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Helikopterle Hint Keneviri Ekimi Taraması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement