Kayserispor Taraftarı Gurbetçi Gülyas Abla Antrenmanı İzledi - Son Dakika
Güncel

Kayserispor Taraftarı Gurbetçi Gülyas Abla Antrenmanı İzledi

Kayserispor Taraftarı Gurbetçi Gülyas Abla Antrenmanı İzledi

KAYSERİSPOR'un 54 yaşındaki gurbeçi taraftarı Gülyas Kaya ve 26 yaşındaki kızı Esra, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılı takımın antrenmanını Kulüp Başkanı Erol Bedir ile birlikte izledi.

01.07.2017 10:52

KAYSERİSPOR'un 54 yaşındaki gurbeçi taraftarı Gülyas Kaya ve 26 yaşındaki kızı Esra, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren  sarı kırmızılı takımın antrenmanını Kulüp Başkanı  Erol Bedir ile birlikte izledi.

Almanya 'nın Hannover'de yaşayan ve fırsat buldukça Kayserispor'un iç saha maçlarını izlemek için uçakla gelen  Gülyas Kaya, takımının geride kalan lig ve kupa maçlarını televizyondan takip ettiğini kaydetti.  Kayseri'ye  geldiği zamanlarda maçları taraftar grubu Kapalı Kale ile birlikte izleyen Gülyas Kaya, yaz tatilinde bile Karpuzatan Tesisleri'ne giderek takımının antrenmanlarını takip ettiğini vurgularken şöyle dedi:

"30 yıldır Kayserispor'u büyük bir heyecanla takip ediyorum. Maçları fırsat bulursam buraya gelip tribünden izliyorum. Gelemediğim zamanlarda da televizyondan izliyorum. Takım geçen sene çok sıkıntı yaşadı. Deyim yerindeye, ligde kalacaz, diye hop oturup hop kalktık. Umarım bu sene bunları  yaşamayız."

Antrenmanın bitiminde sarı kırmızılı futbolcularla sohbet eden Günyas Kaya'ya kaşkol ve forma hediye edildi.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayserispor Taraftarı Gurbetçi Gülyas Abla Antrenmanı İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement