Kayserispor'un Yeni Transferi Nakoulma: "Taratarları Coşturmak İstiyorum" - Son Dakika
Güncel

Kayserispor'un Yeni Transferi Nakoulma: "Taratarları Coşturmak İstiyorum"

Kayserispor\'un Yeni Transferi Nakoulma: "Taratarları Coşturmak İstiyorum"

Kayserispor'un yeni transferi 29 yaşındaki Prejuce Nakoulma, "Takım arkadaşlarımla birlikte Kayserispor taraftarını coşturmak istiyorum" dedi.

15.07.2016 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayserispor'un yeni transferi 29 yaşındaki Prejuce Nakoulma, "Takım arkadaşlarımla birlikte Kayserispor taraftarını coşturmak istiyorum" dedi.

Karpuzatan Tesisleri'nde düzenlediği imza törenine Başkan vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Asbaşkan Yücel Şahin, futbol şube sorumlusu Ahmet Yıldız ve yönetim kurulu üyesi Serdar Maraşlı'da katıldı. Sarı kırmızılı formayı giyen 29 yaşındaki Burkina Faso milli takımının da sol açık ve forvet arkası oynayan futbolcusu Nakoulma, imza töreninde şunları söyledi:

"Burada bulunmaktan son derece mutluyum. Kayserispor camiasını özellikle taraftarı mutlu edeceğim. Takım arkadaşlarımla birlikte Kayserispor taraftarını coşturacağım. Çoğunu tanıdığım takım arkadaşlarımla birlikte şehrin yüzünü güldüreceğiz."

Başkan vekili Oğuz Ortaköylüoğlu ise şöyle dedi:

"Bir çok takımın peşinde olduğu, Türk futbol camiasının yakından tanıdığı önemli bir ismi renklerimize kattık. Gerçekten hem biz, hem de teknik kadromuz Nakoulma'nın takımımıza gelmesini çok istedik. Kayserispor'a önemli katkı sağlayacak bir oyuncuyu kazandık. Kulübümüze hoş geldin diyerek, kendisine başarılar diliyoruz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayserispor'un Yeni Transferi Nakoulma: 'Taratarları Coşturmak İstiyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement