Kazada Ölen 5 Kişi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kazada Ölen 5 Kişi Toprağa Verildi

Kazada Ölen 5 Kişi Toprağa Verildi

Ordu'da yakınlarının düğününe katıldıktan sonra İstanbul'a dönerken Samsun'un Terme ilçesinde geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden 5 kişilik Turan ailesi, bugün gözyaşları içinde toprağa verildi.

24.06.2013 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'da yakınlarının düğününe katıldıktan sonra İstanbul'a dönerken Samsun'un Terme ilçesinde geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden 5 kişilik Turan ailesi, bugün gözyaşları içinde toprağa verildi.

Ordu'nun Kayabaşı köyünden olan Murat Turan, dayısının oğlu Ercan Olkun'un düğününe katıldıktan sonra Annesi Fatma Turan (53), eşi Zeynep (35) ile çocukları Betil Turan (9) ve Beril Turan (5) ile birlikte İstanbul Beykoz Kavacık'taki evlerine geri dönerken Samsun'un Terme ilçesinde geçirdikleri trafik kazası sonucu, hayatlarını kaybetti. Kayabaşı köyündeki baba evinden Turan ailesi gözyaşları ile son yolculuklarına gözyaşları ile uğurlandı.

Cenazeler, Turan ailesinin evinin önünde helallik alındıktan sonra Kayabaşı Köyü Camii'ne omuzlarda götürüldü. Murat Turan'ın 1998 yılında vatani görevini yaptığı Adıyaman merkezde gerçekleştirilen bir operasyonda yapılan saldırı neticesinde gazi olmasından dolayı camii önünde askeri tören düzenlendi.

Cenaze törenine Ordu Vali Yardımcısı Niyazi Erten, Garnizon Komutanı Albay Şeref Çakmak, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, İl Genel Meclisi Başkanı Engin Tekintaş, askeri erkanlar, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda Turan ailesinin yakını katıldı.

Cenaze namazlarının kılınmasının ardından Murat Turan'ın bayrağa sarılı naaşı askerlerin omuzlarında, annesi, eşi ve çocukları ise yakınlarının omuzlarında aynı köydeki aile kabristanlığına götürülerek defnedildi.

"BU BİR VEDALAŞMA OLABİLİR"

Turan ailesinin Ordu'dan ayrılmadan önce son ziyaretlerini gerçekleştirdikleri Fatma Turan'ın halasının kızı Selma Saytaş, en son fotoğraflarını kendisinin çektiğini, onları bu şekilde uğurlamanın çok acı olduğunu söyledi. Selma Saytaş, Murat ve Zeynep Turan'ın hacca gideceklerini bu nedenle kendisinden ayrılırken "Bu bir vedalaşma olabilir" dediklerini belirterek, "Fatma Turan, dayımın kızı. Onları tatil dönüşü diye eve çaya almak istedim. Bir arada olalım mutlu bir gün geçirelim diye. Çok güzel bir gün geçirdik. Murat ile Zeynep hacca gideceklerdi 'vedalaşmakta olabilir' bu dediler. Çocuklar kapıda oyun oynadılar. Haberi aldıktan sonra evime giremedim. Evimde hep hatıraları var. Çok üzüldük. Onları bu şekilde uğurlamak istemezdik. Ama çok acı bir kayıp" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kazada Ölen 5 Kişi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement