Keban'da "Huzur" Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Keban'da "Huzur" Toplantısı Yapıldı

Keban\'da "Huzur" Toplantısı Yapıldı

Keban'da göreve yeni başlayan Keban İlçe Emniyet Müdürü Recep Yeşil, "Huzur" toplantısı düzenledi.

03.02.2017 12:16

Keban'da göreve yeni başlayan Keban İlçe Emniyet Müdürü Recep Yeşil, "Huzur" toplantısı düzenledi.

Fırat Mahallesi Keban Belediyesi taziye evinde Keban Belediye Başkan Vekili Müslüm Selçuk, sivil toplum kuruluş temsilcileri, esnaf, mahalle muhtarları ve vatandaşların katılımıyla düzenlenen toplantıda, asayiş ve trafik konuları ele alındı.

İlçe Emniyet Müdürü Yeşil, yaptığı konuşmada, ilçe halkı ile bir araya gelerek görüş ve önerilerini almak istediklerin söyledi.

Yeşil, 2016 yılında Keban İlçe Emniyet Müdürlüğüne 241 ihbarın yapıldığını, ama bu ihbarların yetersiz olduğunu ve art niyetli olmayan ihbarlar beklediklerini ifade etti.

Keban'ın bölgenin en huzurlu ilçelerinden biri olduğuna dikkat çeken Yeşil, şöyle konuştu:

"Vatandaşların yaptıkları ihbarlar titizlikle inceleniyor. İhbarda bulunan kişilerin kimlik bilgileri gizli tutuluyor ve ihbarcının kimliği kesinlikle afişe edilmiyor. El birliği ile trafik konusunda esnaf ve sürücülerin park sorunlarını ele alacağız. Trafik park yasaklarına uyalım, çarşı ve sorunlu park yerlerinde sürekli parklardan kaçınalım, sürekli parklara cezai mueyyideler uygulanacak. Belediye ve kaymakamlık koordinesiyle sıkı bir işbirliği ile ilçenin trafik sorununu çözeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Keban'da 'Huzur' Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement