Keles Kocakavacık Köyü Sulama Göledine Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

Keles Kocakavacık Köyü Sulama Göledine Kavuşuyor

Keles Kocakavacık Köyü Sulama Göledine Kavuşuyor

Bursa İl Özel İdaresi tarafından yapımı gerçekleştirilen Keles Kocakavacık sulama göledi 2013 Eylül ayında tamamlanacak.

28.06.2013 10:07

İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Akdemir "2014 yılında kapanacak gibi değil hiç kapanmayacak gibi görevimize sonuna kadar devam etmeyi planladık" dedi.

İl Özel İdaresi tarafından yapımı gerçekleştirilen Keles Kocakavacık sulama göledinde incelemelerde bulunan İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Akdemir ve Özel İdare Genel Sekreteri Bilal Çelik'e Meclis Ak Parti Grup Başkanvekili Fethi Yıldız Meclis Üyeleri Ahmet Er, Mustafa Özdemir, Mehmet Keskin ve teknik heyet eşlik ettiler.

Özel İdare yetkilileri 2 milyon 100 bin liraya mal olacak sulama göledinin Kocakavacık köyünde yaklaşık 600 dekarlık alanı sulanması planlanırken 2013 Eylül ayında bitirilmesi hedeflendiğini açıkladılar.

İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Akdemir konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede : "Yetkili arkadaşlarımızla beraber Keles İlçemiz ve köylerimizdeki eksiklikleri yerinde tespit ederek giderme yoluna gideceğiz. 2014 yılında kapanacak gibi değil hiç kapanmayacak gibi görevimize sonuna kadar devam etmeyi planladık. Bu planlarımız çerçevesinde ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız." dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik ise gölet inşaatının bitirme süresinin 400 gün olduğunu ve 2013 yılı eylülünde biteceğini ancak göledin eylülden önce tamamlanmasını planladıklarını bildirdi. Mebran kaplama göledin yaklaşık 2 milyon 100 bin lira civarında maliyeti olduğunu belirten Bilal Çelik burada 600 dekarlık alanın sulanması bu gölet vasıtasıyla sağlanmış olacak dedi.

Keles'in bazı köylerinin çok mahrumiyeti olan bölgeler olduğuna dikkat çeken Çelik: " Buradaki insanların gelir düzeylerinin artırılması ciddi önemi taşıyor. Bu bakımdan burada yapılan bu göledin çok doğru bir yatırım olduğunu düşünüyorum. En kısa zamanda sulama şebekesi de yapılıp vatandaşımızın hizmetine en güzel şekilde sunmayı arzu ediyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Keles Kocakavacık Köyü Sulama Göledine Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement