Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın Düğün Maliyeti Dudak Uçuklattı - Son Dakika
Magazin

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın Düğün Maliyeti Dudak Uçuklattı

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu bugün evleniyor. Son hazırlıklarla yakından ilgilenen çiftin düğün maliyetinin 800 bin TL ile 1 milyon arasında olduğu konuşuluyor.

14.05.2016 08:45  Güncelleme: 09:28

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu bugün nikâh masasına oturacak. Ünlü çift, hazırlıklarla ilgilenmek için birkaç gün öncesinden düğünün yapılacağı Ayvalık Cunda Adası'na gitti. Önceki gün törenin yapılacağı Ortunç Otel'de görüntülenen Kobal ve İmirzalıoğlu, hazırlıklarla yakından ilgilendi. basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için ise bahçeye brandalar çekildi.

Davetlilerin oturacağı masalara kadar tüm detaylarıyla inceleyen aşıklara, ailelerinin yanı sıra oyuncu arkadaşları Uğur Yücel ve Şükran Ovalı da eşlik etti.

1 MİLYON TL MASRAF YAPTI

Organizasyon görevlileri ellerinde "14 Mayıs Düğün" yazılı kağıtla konukları Edremit Havaalanı'nda karşıladı. 8 VIP minibüs, 4 otomobil, 100'ün üzerinde çalışan ve 8 ayrı otelle muhteşem bir düğüne hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu'nun farklı kaynaklara göre, 800 bin TL ile 1 milyon TL arasında masraf yaptığı konuşuluyor.

ÖZEL SAHNE KURULDU

300 kişinin katılacağı düğün töreninden basının görüntü almasına engel olmak için ilginç bir yönteme başvuruldu. Görevliler çiftin isteği üzerine otelin çevresini brandayla kapattı. Otelin çevresini kapatmak için yaklaşık 3 metre boyunda brandalar kullanıldı. Ortunç Otel'in plajına özel bir sahne de kuruldu. Karadenizli şarkıcı Serkan Balcı'nın sahne alacağı düğünde eğlence, after partiyle sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek.

Düğün için İstanbul'dan 10 kişilik özel güvenlik ekibi getirildi.


Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Cunda'daki Ortunç Oteli'ndeki son hazırlıkları el ele kontrol etti.

BRANDALI ÖNLEM

Çift, basının görüntü almasına engel olmak için otelin çevresini brandayla kapattırdı. 3 metrelik brandalar demir üstüne çekildi.

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal\'ın Düğün Maliyeti Dudak Uçuklattı

Son Dakika Magazin Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın Düğün Maliyeti Dudak Uçuklattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • gökhan: allahtan korkun turkiyede bukadar sorun varken sehitlerimiz varken bunlari konusmak bunlari haber yapmak dogrumu????? 10 2 Yanıtla
  • Gercek: Evet ya brandalar gerin aman kimse görmesin koskoca kraliyet ailesi bile sizin gibi egoları yüksek olmadı herkesin gözü önünde evlendi.aman siz gözükmeyen sakın..koca egolular bakalm kaç ay sürecek evlilik bunca çaba ne zaman boşa gidecek. 9 2 Yanıtla
  • Kazimmm: Bu kıza 1 milyon masraf çok biraz pazarlık yapsaydin 4 2 Yanıtla
  • alpi: gelinlik te giyecek galiba 4 1 Yanıtla
  • Metin: Branda yı daha yukardan yapın bence hihi bizene ya istersen uzayda evlen 0 3 Yanıtla
  • ÖZEL: külliyen yalan. 2 1 Yanıtla
  • Bosnak: Ne anlar bunlar sehitinde ondan bundan wer parayı yesinler 1 2 Yanıtla
  • haskürt: kardeşim bu ne ya canlı yayın istiyoruz olsun da şifreli kanal da olsun hahahaha 1 0 Yanıtla

Advertisement