Kendinizi Hollywood Yıldızı Gibi Hissedin - Son Dakika
Kadın

Kendinizi Hollywood Yıldızı Gibi Hissedin

Kendinizi Hollywood Yıldızı Gibi Hissedin

So CHIC, kulağı tamamen saran ve sadece 12 adet üretilen yeni IŞK kulak aksesuarları ile akıllara kazınan estetik görüntüler yaratıyor.

25.06.2013 12:00

Sınırlı sayıda IŞK aksesuarlarıyla kendinizi Hollywood yıldızı gibi hissedin

So CHIC, kulağı tamamen saran şık tasarımları ile Hollywood yıldızlarının da tercih ettiği "ear cuff" modasına IŞK kulak aksesuarları ile ışıltılı bir seçenek katıyor.

Miranda Kerr, Rihanna, Alicia Keys, Fergi, Nelly Furtado gibi dünyaca ünlü yıldızların güzelliğini tamamlayan Ear Cuff tasarımları şimdi IŞK kulak aksesuarları ile So CHIC Mağazaları'nda... Kulağı tamamen saran, gümüş üzerine rose gold micron kaplamalı IŞK kulak aksesuarlarını, zirkon taşlar süslüyor.

IŞK, aşka düşen insanı ve aşk yolunda geçirilen evreleri anlatıyor. Tasarımdaki sarmaşık yaprakları ve diken formlarda yer alan zirkon taşlar, bu yolda çekilen zorluğun her adımın değerini yansıtırken, zincirin ucundaki taş ise aşk yolunda dökülen gözyaşını simgeliyor.

So CHIC mağazalarında 764 TL'ye tüketicilerin beğenisine sunulan IŞK kulak aksesuarları, limited edition olarak sadece 12 adet üretildi.

So CHIC'in sponsor olduğu IŞK kulak aksesuarı, Türkiye'nin en prestijli yarışması JTR 2013 Takı Tasarım Yarışması'nda tasarım ödülüne de layık görüldü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Kendinizi Hollywood Yıldızı Gibi Hissedin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement