Kent Konseyi Başkanı Haste'den Sesob Başkanı Köksal'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kent Konseyi Başkanı Haste'den Sesob Başkanı Köksal'a Ziyaret

Sivas Kent Konseyi Başkanı Mustafa Haste, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

05.12.2012 14:20

Sivas Kent Konseyi Başkanı Mustafa Haste, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Haste, Sivas'ta birlik ve beraberlik içerisinde yapılan çalışmaların faydalı olduğunu belirterek, Kent Konseyi başkanlığında oluşturulan heyetin ziyaretinin ardından, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 'Sivas Olayları'yla ilgili Devlet Denetleme Kurulu'nu(DDK) görevlendirdiğini hatırlattı. Heyette yer alan SESOB Başkanı Beşir Köksal'a teşekkür eden Haste, 114 sivil toplum örgütünün ortak çalışmaları neticesinde Sivas için önemli kararın alındığını ve görüşmelerin olumlu geçtiğini vurgulayarak, birlik ve beraberliğin devam etmesini istedi.

Köksal ise, yapılan görüşmenin Sivas açısından önemli olduğunu ve birlikteliği önemsediklerini vurgulayarak, Sivas'ın hak ve hukukunun korunmasında, sorunlarının gündeme getirilmesinde, aklın ve uzlaşmanın olduğu her platformda yer almaya gayret ettiklerini söyledi.

Birlikteliğin de önemine değinen Köksal, 'Sivas Olayları'nın DDK tarafından araştırılması için görüşmelere öncülük eden Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Kent Konseyi Başkanı Mustafa Haste ve tüm sivil toplum örgütü temsilcilerine teşekkür etti.

Muhabir: Serhat Zafer

Yayıncı: Cemal Coşkun - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kent Konseyi Başkanı Haste'den Sesob Başkanı Köksal'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement