Kentsel Dönüşüm Projesi Töreni - Son Dakika
Güncel

Kentsel Dönüşüm Projesi Töreni

Kentsel Dönüşüm Projesi Töreni

Osmaniye Belediyesi uzun bir zamandır çalışmalarını yürüttüğü kentsel dönüşüm projesi için temel atma töreni düzenliyor.

04.01.2012 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 90.yılı etkinlikleri içerisinde 6 Ocak 2012 Cuma günü saat 10.00'da 'Osmaniye Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni' düzenlenecek. Yeşilyurt Mahallesi Alhanlı Yolu TCDD hemzemin geçidi yanına yapımına başlanan toplu konut inşaatı için temel atma töreni yapılacak.

Arsası belediye tarafından üretilen Toplu Konut İdaresi tarafından ihalesi yapılan 25 dönümlük arazi üzerine 85 metre karelik 320 adet konut yapılacak.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, "Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yılında kentsel dönüşüm projemizin temelini atacağız. Osmaniye'nin kentsel dönüşümü için çok önemli bir projeyi TOKİ ile birlikte hayata geçiriyoruz. Bu temel atma törenimize tüm halkımızı bekliyorum. Osmaniye'nin tarihi gününde, Osmaniye'nin kentsel dönüşümü için tarihi bir iş yaptığımıza inanıyorum. Bu tarihe hep birlikte tanıklık edelim"dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kentsel Dönüşüm Projesi Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement