Kim Cevapladı, Twitter'da En Çok Konuşulan Konu Oldu - Son Dakika
Güncel

Kim Cevapladı, Twitter'da En Çok Konuşulan Konu Oldu

Voleybol Bayanlar Süper Kupa Dörtlü Finali'nin en değerli oyuncusu seçilen Fenerbahçe Grundig sporcusu Kim Yeon Koung Twitter'da hayranlarının sorularını yanıtladı.

17.04.2015 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Grundig Kadın Voleybol takımının yetenekli oyuncusu Kim Yeon Koung Twitter'da hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Saat 14.00'da başlayan soru - cevap etkinliği #Kimcevaplıyor etiketiyle kısa sürede yayıldı. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi Twitter hesabı @Fenerbahce 'den yanıtlarını gönderen sempatik oyuncu en sevdiği Türk yemeklerinden sevdiği filmlere hatta favori futbol oyuncularına kadar pek çok soruya ilginç yanıtlar verdi. Koung için belirlenen hashtag kısa sürede çok ilgi görüp trending topic oldu.

"Maçlarda hatalı kararlarda hakemin yanındaki isim genelde sen oluyosun,sence sebebi ne" sorusuna "Sanırım haksızlığa tahammül edemiyorum" diye cevap veren sempatik sporcu en sevdiği tezahüratın ne olduğu sorusunu ise "Kim,Kim,Kim! Oley,Oley,Oley! Özellikle servis atarken :)" diye yanıtladı. En sevdiği Türk yemeğinin sigara böreği ve patlıcan musakka olduğunu söyleyen sempatik sporcu bir hayranından gelen "Çayı seviyor musun" sorusunu ise" çay içerken çektiği fotoğrafıyla karşılık verirken en sevdiği şarkının da "Ankara'nın bağları" olduğunu dile getirdi. Yetenekli sporcu Twitter'da paylaştığı videolarla da hayranlarına seslendi ve soru cevap etkinliğinin başlangıç ve bitişini duyurdu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kim Cevapladı, Twitter'da En Çok Konuşulan Konu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement