Kimlik Krizi ve Kültürel Değişim Sempozyumu" - Son Dakika
Güncel

Kimlik Krizi ve Kültürel Değişim Sempozyumu"

Vuslat Platformu, 28 30 Mayıs'ta Abant'ta "Kimlik Krizi ve Kültürel Değişim Sempozyumu" düzenleyecek Platform Başkanı Cebeci: "Milletimize tarihi misyonunu veren değerlerin yaşatılması sosyal hayattan siyasete büyük önem taşımaktadır.

23.05.2014 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vuslat Platformu Başkanı Hamza Cebeci, millete tarihi misyonunu veren değerlerin yaşatılmasının sosyal hayattan siyasete büyük önem taşıdığını, Vuslat Platformu'nun da bu endişeyi taşıyan ve yıllarını bu değerlerin yaşanması ve yayılmasına vakfeden insanların tecrübelerini bir araya getirmek maksadıyla oluşturulduğunu belirtti.

Cebeci, 28-30 Mayıs'ta Abant'ta düzenlenecek "Kimlik Krizi ve Kültürel Değişim" konulu sempozyuma ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Cebeci, açıklamasında "Milletimize tarihi misyonunu veren değerlerin yaşatılması sosyal hayattan siyasete büyük önem taşımaktadır. Vuslat Platformu, bu endişeyi taşıyan ve yıllarını bu değerlerin yaşanması ve yayılmasına vakfeden insanların tecrübelerini bir araya getirmek maksadıyla oluşmuştur" ifadesini kullandı.

Cebeci, sempozyumda; Türkiye'de ve Avrupa'da bu gaye doğrultusunda hizmet edenlerin bilgi ve tecrübelerinin getirdiği engin birikimi bir araya getirmek ve bu birikim doğrultusunda çalışmalar yürütmeyi hedeflediklerini bildirdi.

Açıklamada, sempozyuma "Prof. Dr Mazhar Bağlı, Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu, Prof. Dr. Bekir Karlıağa, Araştırmacı-Yazar Mehmet Sılay, Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma, Prof. Dr. Mehmet Özdemir, Doç. Dr. Ertan Özensel, Dil ve Edebiyat Derneği Genel Başkan Yardımcısı Üzeyir İlbak, Prof. Dr. Kadir Canatan, Celal Tüter, Dr. Necdet Subaşı, siyasetçi İbrahim Halil Çelik, yazar Orhan Miroğlu, Prof. Dr. Sönmez Kutlu, yazar Sabiha Doğan, Prof. Dr. Hamil Nazik, Dr. Mehmet Özkan ve siyaset bilimci Ünal Koyuncu"nun katılacağı kaydedildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kimlik Krizi ve Kültürel Değişim Sempozyumu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement