Kireçcili Yolları Yapılıyor - Son Dakika
Güncel

Kireçcili Yolları Yapılıyor

Kireçcili Yolları Yapılıyor

Kireçcili Mahallesi'nde YİKOB desteğiyle sürdürülen yol çalışmaları başladı. Çalışmalar tamamlanınca Kireçcili Mahallesi'nde yaklaşık 8 km'lik bir yol yapılmış olacak.

03.08.2018 08:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YİKOB ile devam edecek olan 6. Etap çalışmaları kapsamında Selçuk kent merkezinde birçok yolda parke taşı döşemesi yapılacak.

İzmir Valiliği'ne bağlı Yatırım İzleme Koordinasyon Birimi'nin desteğiyle Selçuk'ta gerçekleştirilen çalışmaların beşinci etabı başladı. Beşinci etap çalışmaları kapsamında Kireçcili Mahallesi'nde yaklaşık 8 km uzunluğunda kilit parke döşemesi yapılacak. Kireçcili'de devam eden çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; " Kurban Bayramı'na kadar Kireçcili Mahallesi sakinlerimiz sağlıklı yollara kavuşacak" dedi.

Kısa bir süre önce başlayan çalışmalar Kurban Bayramı'na kadar bitecek. YİKOB ile yürütülen çalışmaların 6. Etabı hayata önümüzdeki aylarda hayata geçecek.

Son dönemde oyunculuğu ile de adından söz ettiren, Flamenko ile Türk pop müziğini buluşturan başarılı yorumcu Öykü Gürman, dün akşam Panora Teras'ta hayranları ile buluştu. Dinleyenleri hem eğlendiren hem de hüzünlendiren güzel şarkıcı 2 saati aşkın bir süre sahnede kaldı. Çocuk izleyicilerini sahneye davet ederek mutlu eden şarkıcı, aynı zamanda hayranları ile fotoğraf da çekti. 7'den 70 herkesin hayranlığını kazanan Öykü Gürman, doğum günü için Panora AVM tarafından hazırlanmış bir de sürprizle karşılaştı. Sahnede olduğu sırada doğum günü pastası getirilen sanatçı bu jest karşısında hem çok şaşırdı hem de çok mutlu oldu. Sürprizi için Ankaralı izleyicilerine ve Panora AVM'ye teşekkürlerini ileten Öykü Gürman herkes için daha huzurlu bir dünya dileğinde bulundu, yeni yaşını Ankaralı izleyicileriyle kutlamaktan çok büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kireçcili Yolları Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement