Kırgızistan'dan Özbekistan ve Almanya Liderlerine Doğum Günü Mesajı - Son Dakika
Güncel

Kırgızistan'dan Özbekistan ve Almanya Liderlerine Doğum Günü Mesajı

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ve Almanya Başbakanı Angela Merkel’in doğum günlerini tebrik etti.

17.07.2018 14:49

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ve Almanya Başbakanı Angela Merkel'in doğum günlerini tebrik etti.

Kırgızistan Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Kırgızistan Devlet Başkanı Sooronbay Ceenbekov'un Özbek mevkidaşı Şevket Mirziyoyev ve Almanya Başbakanı Şevket Merkel'e tebrik mesajları ilettiği belirtildi.

Komşu ülkeden Özbek mevkidaşı Mirziyoyev'e kutlama mesajı gönderen Ceenbekov tebrik mesajında, "Ülkelerimiz arasındaki dostluk ve iyi komşuluk ilişkilerinin güçlendirileceğine ve Kırgızistan ile Özbekistan arasında işbirliğinin geliştirileceğine çok inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Devlet Başkanı Ceenbekov, bu yıl 64. doğum gününü kutlayan Almanya Başbakanı Angela Merkel'e de ilettiği kutlama mesajında, karşılıklı memnuniyet, saygı, anlayış ve uzun vadeli başarılı işbirliği temelinde elde edilen Kırgızistan-Almanya ilişkilerinin yüksek düzeyine dikkat çekti. Ceenbekov mesajında ayrıca, Kırgızistan için Almanya'nın paha biçilemez desteğinin büyük önem taşıdığını aktardı. Cumhurbaşkanı Ceenbekov, tebrik mesajlarında Mirziyoyev ile Merkel'e sağlık, mutluluk ve devlet faaliyetlerinde başarı dileklerini iletti. - BİŞKEK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kırgızistan'dan Özbekistan ve Almanya Liderlerine Doğum Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement