Kırılgan Evlilikler Paneli Bakırköy'de - Son Dakika
Güncel

Kırılgan Evlilikler Paneli Bakırköy'de

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nun öncülüğünde Bakırköy Belediyesi'nin halkı bilinçlendirmek amacıyla desteklediği toplantılar "Kırılgan Evlilikler" paneliyle devam ediyor.

14.12.2017 10:16

A&B Düşünce Atölyesi tarafından düzenlenen ve Avukat Cengiz Hortoğlu ile Psikiyatrist Doç. Dr. Burhanettin Kaya'nın konuşmacı olarak katılacağı, "HUKUKİ VE PSİKOLOJİK BOYUTLARIYLA KIRILGAN EVLİLİKLER" konulu panel; 15 Aralık 2017 tarihinde 16.00-18.00 saatleri arasında Bakırköy Belediyesi Tarık Akan Konferans Salonu'nda yapılacak.

Panelde; evlilik içi çatışmalar, iletişim sorunları, çocuk ve aile bireyleri üzerindeki etkileri, çalışan/eş/anne olarak kadınların yaşadığı sorunlar, ekonomik, siyasal, toplumsal bakış açılarıyla evlilik ve boşanma süreçleri, boşanma sonrası destek sistemleri gibi konular hem ruhsal hem hukuksal yönleriyle tartışılacak.

Panelde, Av. Hortoğlu ve Doç. Dr. Kaya; "Evlilik sözleşmeleri neler getirdi, boşanma istatistikleri ne durumda, velayet konularında yeni düzenlemeler neler? gibi sorular ile, "Evlilikte en belirgin çatışma alanları, kaygı ve stres başta olmak üzere ruhsal sorunların yansımaları, çatışmalı evliliklerde çocuklara yönelik tutumlar" gibi konulara da açıklık getirecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kırılgan Evlilikler Paneli Bakırköy'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement