Rüşvet iddiasıyla aralarında CHP'li belediye başkanının da olduğu yargılama sürüyor - Son Dakika
Güncel

Rüşvet iddiasıyla aralarında CHP'li belediye başkanının da olduğu yargılama sürüyor

Rüşvet iddiasıyla aralarında CHP\'li belediye başkanının da olduğu yargılama sürüyor

Kırklareli'nde rüşvet ve usulsüzlük iddiaları üzerine görevden alınan Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç'inde aralarında bulunduğu 12 sanığın yargılaması sürüyor.

10.03.2023 14:05  Güncelleme: 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'nde rüşvet ve usulsüzlük iddiaları üzerine görevden alınan Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç'inde aralarında bulunduğu 12 sanığın yargılaması sürüyor.

Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy Beldesinde rüşvet ve usulsüzlük iddiaları üzerine aralarında belediye başkanı Ender Sevinç'inde bulunduğu 12 kişinin yargılamasında sürüyor.

Kırklareli 2. Ağır Ceza Mahkemesin gerçekleşen duruşmaya tutuksuz sanıklar Ender Sevinç, Tolga Ö. ile Murat A. katılırken İl Genel Meclisi Üyesi ve CHP İl Başkan Yardımcısı Cem T.'nin de aralarında bulunduğu diğer sanıklar duruşmaya katılmadı.

Adli kontrol hükümlerini ihlal eden Tolga Ö. savunma yaptı. Tolga Ö. savunmasında yaşanan deprem için yardım faaliyetlerine destek verdiğini için unuttuğunu belirterek aklına geldiğinde hem imza atmaya gittiğini söyledi.

Daha sonra avukatlar savunma yaptı. Duruşmada SEGBİS ile bir tanık katılarak dinlemesi yapıldı.

Mahkeme heyeti Ender Sevinç'in de aralarında olduğu adli kontrol hükmü bulunan tüm sanıkların, adli kontrol hükmünün kaldırılmasına, yurt dışı çıkış yasağının devamına karar verirken duruşma ileri tarihe ertelendi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Rüşvet iddiasıyla aralarında CHP'li belediye başkanının da olduğu yargılama sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement