Kızıltepe Belediye Temizlik İşleri Müdürü Songur: "Günde 7 Ton Su ile Caddeler Temizleniyor" - Son Dakika
Yerel

Kızıltepe Belediye Temizlik İşleri Müdürü Songur: "Günde 7 Ton Su ile Caddeler Temizleniyor"

Mardin'in Kızıltepe ilçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Hasan Songur, günde 7 ton su ile caddelerin temizlendiğini söyledi.

02.01.2012 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Kızıltepe ilçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Hasan Songur, günde 7 ton su ile caddelerin temizlendiğini söyledi.

Songur, yaptığı açıklamada, ekiplerinin sabahın ilk ışıklarında temizlik çalışması yaptığını, gece gündüz demeden ilçenin temizliği için çalıştıklarını belirtti.

Belediye temizlik işleri bünyesinde iki vakumlu temizlik aracı ile sabahın ilk ışıklarında cadde ve mahallelerin temizlendiğini kaydeden Songur, Günde 7 ton su ile caddeler temizleniyor. İlçemizin sağlığı, huzuru için gece gündüz demeden çalışmaktayız. Bu çalışmalarımız bunlarla sınırlı değildir. Özelikle araç sahipleri araçlarını oto parklarda ya da temizlik araçlarımızın çalışmalarını engellemeyecek yerlere araçlarını park etmeleri çalışmalarımızın daha da kolaylaştıracaktır" dedi.

- MARDİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızıltepe Belediye Temizlik İşleri Müdürü Songur: 'Günde 7 Ton Su ile Caddeler Temizleniyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement