Acılı Annenin, İntihar Eden Kızının Başında Yaktığı Ağıt Yürek Parçaladı - Son Dakika
Güncel

Acılı Annenin, İntihar Eden Kızının Başında Yaktığı Ağıt Yürek Parçaladı

Adana'da bunalıma giren genç kız, ayrıldığı nişanlısının oturduğu apartmanın damından atlayarak hayatına son verdi. Ölen kızının başında gözyaşı döken acılı anne, "Vurun beni de öldürün" diyerek feryat etti.

22.04.2019 09:06  Güncelleme: 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da nişanlısından ayrıldığı için bunalıma girerek, onun oturduğu apartmanın damından atlayarak hayatına son veren geç kızın annesinin olay yerinde ağıt yakması yürekleri yaktı.

Olay, merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Sevgi Can Y. (27) ile Fatih Emre A. (29) bir süre önce nişanlandı. Ancak nişanlandıktan sonra çift bir türlü anlaşamadı. Sürekli tartışan çift ayrılmaya karar verdi.

"GELDİM BEN AŞAĞI GEL"

Olaydan yaklaşık 10 gün önce çift ayrıldı. Daha sonra genç kız nişanlısını arayarak ortak kullandıkları motosikleti de vermek istediğini söyledi. Sevgi Can Y., Fatih Emre A.'nın evine gitti. Apartmanın önüne gelen genç kız nişanlısını telefonla arayarak "Geldim ben aşağı gel" dedi.

DAMA ÇIKMAK İÇİN APARTMANA GİRDİ

Bunun üzerine Fatih Emre A.'da aşağı indi. Ancak apartman bahçesinde motosiklet dururken genç kızı göremedi. Fatih Emre A. genç kızın nereye gittiğine bakarken onu apartmanın damında gördü. Genç kız hayatına son vereceğini söyledi. Fatih Emre A. onu ikna etmeye çalıştı, yapmamasını söyledi daha sonrada dama çıkmak için apartmana girdi.

KENDİNİ AŞAĞI BIRAKTI

Bu sırada genç kız kendini apartmanın damından aşağı bıraktı. Zemine çakılan genç kızı görenler hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ise Fatih Emre A.'yı olay yerinden ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.

"DEĞER MİYDİ KUZUM, VURUN BENİ DE ÖLDÜRÜN"

Bu sırada genç kızın annesi Fatma Y. ve akrabaları da olayı duyarak olay yerine geldi. Anne Fatma Y. kızını görmek isteyerek gözyaşlarına boğuldu. Anne kızının başında gözyaşları içinde "Allah'ım şu mübarek günde beni yakanda yansın. Evladım niye bunu bana yaptın değer miydi kuzum. Sevgi'm gitti yetişin, benim evladım orada yatarken nasıl oturayım ben. Kuzum bunu bana niye yaptın bunların Allah'ı yok. Vurun beni de öldürün bende ölmek istiyorum" şeklinde yaktığı ağıtlar herkesi ağlattı.

ÇARESİZCE KIZINA BAKTI

Anne, kızının yanına gitmek için demir kapıya çıktı ancak polis izin vermedi. Anne en sonunda demir kapı önünde yığılarak çaresizce kızına baktı. Bir süre sonra genç kızın cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Acılı Annenin, İntihar Eden Kızının Başında Yaktığı Ağıt Yürek Parçaladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Acılı Annenin, İntihar Eden Kızının Başında Yaktığı Ağıt Yürek Parçaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • TAYFUN S.: Ah be güzel kardeşim değermiydi aileni yüreğinden vurmaya yazık değilmi daha gencecik baharındaydın kim bilir o nişanlısı olacak itoğlu it ne yaptı yada neler vaat etti bilemeyiz. İyice araştırılmalı bu konu mekanın cennet olsun ailene rabbim sabır ihsan eylesin. 29 3 Yanıtla
  • Selen : İman olmayan kalb de şeytan ihtilal yapar 9 22 Yanıtla
  • ali dayı: başka ne haber beklenirki adanadan bu haber yine hiç kalır düiğerlerinin yanında 2 28 Yanıtla
  • Yazık: Bir erkek için bırak ölmeyi,üzülmeye bile deymez 24 2 Yanıtla
  • Cccc: Neler neler çektim daha da çekiyorum niye intihar edeyim kaderim neyse çekerim imtihandayiz sabır sabır sabir 24 0 Yanıtla
  • Deli: Yazık..Allah rahmet eylesin..Değermiydi be..Belli ki çok sevmiş ancak kendi canına kıymaya değmez hiç bir şey..Hayat bütün acılara rağmen yaşamaya değer..Keşke zamana bırakabilseydi..Çok üzüldüm..Allah ailesine sabır versin.. 21 0 Yanıtla
  • hasta: gene mi o kent 2 19 Yanıtla
  • munzur: Allahım sabırlar versin inşaallah.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. 17 0 Yanıtla
  • 2019: Hiç bir şey insan canından kıymetli değildir. Bu ülkede insan öldürenlerin de ölmesin diye tedavisi yapılıyor. yazık etmiş kendine ALLAH rahmet eylesin 15 0 Yanıtla
  • A: Şu hayatta kimse için ölmeye değmez 13 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement