Kktc'de Afrika Gazetesine Silahlı Saldırı ( 2 ) - Son Dakika
Güncel

Kktc'de Afrika Gazetesine Silahlı Saldırı ( 2 )

Kktc\'de Afrika Gazetesine Silahlı Saldırı ( 2 )

KKTC'de Yayın Yapan ve Muhalif Yayınlarıyla Bilinen Afrika Gazetesine Kimliği Belirlenemeyen Kişi veya Kişilerce Ateş Açıldı.

25.02.2011 22:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KKTC'de yayın yapan ve muhalif yayınlarıyla bilinen Afrika Gazetesine kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce ateş açıldı.

Lefkoşa?da KKTC Cumhuriyet Meclis binasının 10 metre yakında bulunan Gazeteye kimliği henüz belirlenmeyen kişi veya kişiler tarafından yapılan silahlı saldırıda, bir de Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Şener Levent?e mektup bırakıldı. Mektupta ? Şener Levent yalan yanlış şeyler yazma bu seferlik böyle oldu diğer sefer bu şekilde olmaz haberin olsun şimdi sen dersinki ne yazarım da böyle oldu bir düşün bakayım bizim okulda bir yanlış bir doğruyu götürür bir yanlış yaptın mekanın elemanların zarar gördü bir yanlış daha yaparsan canından olursun? tehtidinde bulunuldu. Olayın ardından Polis olay inceleme ekibi incelemelerini sürdürüyor.

ŞENER LEVENT: ? BU SALDIRI SADECE BİZE DEĞİL BİZİM GİBİ DÜŞÜNENLERE YAPILDI?

Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Şener Levent saldırı sonrası yaptığı açıklamada, yaşanılan süreç içerisinde özellikle 2 Mart tarihimde ülkede yapılacak olan ikinci ?Toplumsal Varoluş? mitingi öncesi yapılan bu saldırının çok anlamlı olduğunu söyledi. Levent, bu saldırıyı yapan kişilerin kapılarına kadar gittiklerini ve ateş açmadan önce kendilerine bir de not bıraktıklarını kaydetti. Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Şener Levent, notta kendisini ve gazetesinin bu şekilde yayın yapması halinde ölüm tehdidi mesajı bırakıldığını söyledi. Levent, Bu saldırının sadece kendilerine değil kendileri gibi düşünen ve ayni rejime karşı duranları susturmaya çalışıldığını söyledi. Bu saldırının karanlık güçler tarafından gerçekleştirildiğini söyleyen Levent, bu şekilde kendilerini yıldıramayacaklarını ve canı pahasına da olsa savundukları davanın arkasında olduklarını, geri adım atmayacaklarını kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kktc'de Afrika Gazetesine Silahlı Saldırı ( 2 ) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement