KKTC'nin Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş'ın Vefatının 4.yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

KKTC'nin Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş'ın Vefatının 4.yıl Dönümü

Dışişleri Bakanlığı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Raif Denktaş’ı vefatının dördüncü yıl dönümünde saygı ve rahmetle andıklarını bildirdi.

13.01.2016 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dışişleri Bakanlığı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Raif Denktaş'ı vefatının dördüncü yıl dönümünde saygı ve rahmetle andıklarını bildirdi.

Dışişleri Bakanlığı'ndan KKTC'nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın vefatının dördüncü yıl dönümü nedeniyle yapılan açıklamada, "Kıbrıs Türkü'nün verdiği onurlu mücadelenin önderi Rauf Denktaş, tüm hayatını Kıbrıs Türk halkının hak, eşitlik ve hürriyet davasına adamıştır. Bu davada karşılaşılan her türlü engeli ana vatan Türkiye ile fikir ve gönül birliği içerisinde, ortak kader anlayışıyla aşan merhum Denktaş, sergilediği liderlik ve devlet adamlığıyla kalplerimizdeki ve tarihteki müstesna yerini her zaman muhafaza edecektir. Kıbrıs Türk halkının haklı davasında verdiği kararlı mücadelenin Ada'da adil ve kalıcı bir çözüme ulaşılmasına ve Kıbrıs Adası'nın bölgede bir barış, istikrar ve refah alanına dönüşmesine vesile olacağı inancıyla merhum Denktaş'ı bir kez daha saygıyla anıyoruz" denildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel KKTC'nin Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş'ın Vefatının 4.yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement