Klopp'tan Beşiktaş'a Transfer Müjdesi! - Son Dakika
Spor

Klopp'tan Beşiktaş'a Transfer Müjdesi!

Klopp\'tan Beşiktaş\'a Transfer Müjdesi!

Kadrosuna yıldız bir forvet katmak konusunda kararlı olan Beşiktaş, şu an itibariyle hücum hattında önceliğini Liverpool'un oyuncusu Christian Benteke üzerine yoğunlaştırdı.

12.08.2016 03:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadrosuna yıldız bir forvet katmak konusunda kararlı olan Beşiktaş, şu an itibariyle hücum hattında önceliğini Liverpool'un oyuncusu Christian Benteke üzerine yoğunlaştırdı. Başkan Fikret Orman'ın ısrarla üzerinde durduğu isimlerden biri olan Benteke konusunda gelen son haber, camianın yüzünü güldürdü. Fanatik Gazetesinde yer alan habere göre 25 yaşındaki forvet için İngiltere Ligi kulüplerinden Everton 30 milyon Euro, Sunderland de 27 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Kırmızılar bu iki teklife çok sıcak bakarken devreye teknik direktör Jürgen Klopp girdi. Klopp'un yönetime, "Benteke'yi satmayalım, kiralayım. Henüz çok genç. Oynayabileceği bir takıma gitsin ve önümüzdeki sezon sonunda da kararı verelim" dediği belirlendi.

LİVERPOOL SICAK BAKIYOR

Kiralık olayında da Benteke'nin bu iki kulüpten birine gidip, iyi bir performans göstermesinin kendilerine yaramayacağını düşünen Liverpool, Beşiktaş'ın kiralık teklifine şu an itibariyle sıcak bakmaya başladı. Orman'ın da, İngiliz temsilcisinin yöneticileriyle bir araya geleceği ve bu işi bitirmeye çalışacağı öğrenildi. Benteke'den, Türkiye'ye gelmek konusunda daha önce olumlu yanıt aldığı bilinen Başkan Fikret Orman'ın, Şampiyonlar Ligi için Belçikalı futbolcuyu kadrosuna katıp, teknik direktör Şenol Güneş'in yüzünü güldürmesi bekleniyor.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Klopp'tan Beşiktaş'a Transfer Müjdesi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement