Koç Yunusemre'den Aday Oldu - Son Dakika
Yerel

Koç Yunusemre'den Aday Oldu

Koç Yunusemre\'den Aday Oldu

CHP Manisa Yunusemre İlçesi seçimli kongresi için Kubilay Koç adaylığını açıkladı.

02.12.2015 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Manisa Yunusemre İlçesi seçimli kongresi için Kubilay Koç adaylığını açıkladı.

CHP Manisa Yunusemre İlçesi, 5 Aralık'ta seçimli kongreye gidiyor. CHP Yunusemre İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan 3. isim ise Kubilay Koç oldu. Partinin favori isimlerinden olan Koç, parti binası önünde gerçekleştirdiği adaylık açıklamasına Manisa Baro Başkanı Ali Arslan, CHP Gençlik Kolları Başkanı Serdar Bozyaka, CHP Yunusemre Gençlik Kolları Başkanı Buse Cebeci ve çok sayıda partili katıldı. Adalık açıklaması öncesi partililerle tek tek selamlaşan Koç, yaptığı adaylık açıklamasında yıllardır CHP'de görev yaptığını belirterek, " Cumhuriyet Halk Partisi'nde en onurlu görevin sade bir üyelik olduğunu bilerek ve Cumhuriyet Halk Partili olmanın sorumluluğunu hissederek partimize katkı sunmaya çalıştım.

Kuşkusuz ki, ülkemizin bu karanlık tablosunda bir aydınlanma meşalesi gibi yanmaya, hiç yılmadan çalışmaya, Türkiye'yi özgürleştirmek için var gücümüzle bu faşist düzene karşı direnmeye devam edeceğiz. Manisa'mızın en büyük ve gelişmeye en müsait bu güzide ilçesi, Yunusemre ilçemiz sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışı ile yönetilmeyi hak ediyor. Bu duygu ve düşüncelerle birlikte arzu ettiğimiz hedeflere ulaşabilmek için Cumhuriyet Halk Partisi'nin Yunusemre İlçe Başkanlığı'na adaylığımızı açıklıyorum" dedi.

CHP Yunusemre İlçe Teşkilatı'nın 5 Aralık'ta gerçekleştirilecek 1. Olağan Seçimli Kongresi'nde ayrıca Kemal Esenkaya ve Hamdi Görgülü de adaylıklarını açıklamıştı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koç Yunusemre'den Aday Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement