Kocaeli'de Kudüs Protestosu - Son Dakika
Yerel

Kocaeli'de Kudüs Protestosu

Kocaeli'de Kudüs protestosuKOCAELİ - ABD Başkanı Donald Trump'un Kudüs açıklamasını protesto etmek amacıyla Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir araya gelen binlerce kişi, İsrail ve ABD'yi protesto etti.

08.12.2017 17:01

Kocaeli'de Kudüs protestosu

KOCAELİ - ABD Başkanı Donald Trump'un Kudüs açıklamasını protesto etmek amacıyla Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir araya gelen binlerce kişi, İsrail ve ABD'yi protesto etti.

Gönüllü Kültür Teşekküller ve Milli Kuruluşlar Birliği tarafından düzenlenen eyleme 100'den fazla STK destek verdi. İzmit Sabri Yalım Parkı'ndaki eyleme Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, milletvekilleri, parti il başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Miting alanında geniş güvenlik önemleri alındı. Alanda "Kahrolsun İsrail", "Kudüs Müslümanlarındır" sloganları atıldı. Zaman zaman tekbir sesleri yükseldiği eylemde İsrail ve ABD bayrakları ateşe verildi.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam eden eyleme katılan İzmitliler, basın açıklamasının ardından Kocaeli Müftüsü Yusuf Doğan eşliğinde dua etti. Edilen dua sonrası toplanan grup olaysız bir şekilde dağıldı.

Kocaeli\'de Kudüs Protestosu
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaeli'de Kudüs Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement