Kocaeli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Politika

Kocaeli'den Kısa Kısa

Kocaeli\'den Kısa Kısa

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 27. Dönem Milletvekili Seçimi'nde AK Parti listesinden aday gösterilen 18 yaşındaki Elif Nur Bayram'ı makamında kabul etti.

23.05.2018 15:08

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 27. Dönem Milletvekili Seçimi'nde AK Parti listesinden aday gösterilen 18 yaşındaki Elif Nur Bayram'ı makamında kabul etti.

AK Parti Kocaeli milletvekilliği için 11. sıradan aday gösterilen Kocaeli Fen Lisesi'nde son sınıf öğrencisi Bayram, 24 Haziran seçimlerine katılacak en genç milletvekili adayı olmasının kendisine verilen çok büyük bir onur olduğunu söyledi.

Karaosmanoğlu da Bayram'ı kutlayarak, "Milletvekili adayımız Elif kızımız Kocaeli'nin ve AK Parti'nin gururu olacak." dedi.

Elif Nur'a ziyaretinde annesi Dilek ve babası Adnan Bayram eşlik etti.

İzmit'in ilk toplu iftarı Ayazma'da

İzmit Belediyesi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen mahalle iftarlarında binlerce kişi birlikte iftar açmanın heyecanını yaşadı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ramazan ayı süresince 15 yerde düzenlenecek olan toplu iftar etkinliğinin ilki Ayazma'da yapıldı.

Kapalı pazar alanında binlerce kişiyi aynı sofra etrafından buluşturan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın ev sahipliğindeki iftara, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı da katıldı.

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftarda vatandaşlar komşularıyla birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadılar.

İftar önce masaları tek tek dolaşan Doğan, vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Bıyık'tan hasta ziyaretleri

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, ramazan ayı münasebetiyle hasta ziyaretleri gerçekleştirdi.

İlçedeki hasta ve yaşlıları evlerine moral ziyareti düzenleyen Bıyık, hasta yakınlarıyla da görüşerek sıkıntılarını dinledi.

Bıyık, ramazan ayının birlik beraberlik ve paylaşma ayı olduğunu belirterek, "Allah tüm hastalarımıza mübarek ramazan ayında şifalar versin." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kocaeli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement